Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öszvér
ott mi van?festenek motort?
De van! Polgárnál az M3 outlet
nincs ötlet
Ma a Nyíl utcán spanom hordja jó pízér
Persze mán ,oszt a nyugdijjat meg ki hozza ki
Kiiratom magam táppénzre,ugyhogy itthon leszek egész héten....
Úgyhogy írjatok,mert tökre unatkozom!
Mi van bázze? Lefagyott a gépetek, h ebbe a topikba senki se szólt bele ,
az utóbbi időkbe ez a legjobb
http://kuruc.info/r/21/35446/
Nem tudom basszki nekem mailbox van és ott 8000mb a tárhely..abba elég sokminden belefér..
Erről van szó BÉÉÉÉLLLAAA,szombaton belecsapunk ama bizonyos lecsóba..
Jó állapotban lévő Honda CBR 900 RR SC28 első 16\" kerék gumi nélkül \‘92-\‘95 eladó. 06703425580
És?
gsxr k1-3 légtorokpárt keresek,lehet törött is
Nem tudom basszki..nem beszéltem senkivel sem ez ügyben..
Nekem nem adja most a sörözés..elkaptam valami nyavaját aztán annyira jólsikerált,hogy jövőhétre szerintem ki is íratom magam..Gyüjtögess jövőhét szombatra..metál farsang lesz..
. .
Természetesen magamból indultam ki...
Ugyan BÉÉÉLLLAAA...mindenkinek vannak gyerekei csak van akinek a wc csésze pereme alatt laknak...
óóó akkor a keresztapjára ütött ilyen téren gondolom a család reméli,hogy csak ilyen téren neked is kéne mán valami poronty úgyan látom . .
ja most látom én bamba hogy már írtad,hogy 200 körül a jobb minőségűek kaphatók
remek értem de azért van pit és pit között is különbség,vagy nem gondolok én pl: a váz,futómű,rugós tagok,stb (gyengébb ill erősebb) vagy az is kamu hogy SDG chrom-mo váz akkor majd beugrok meglesni mit is tudnátok rendelni előre is köszi vagy ha tudtok ide fotót fellőni az is király lenne .
Csak,hogy megnyugodjon a lelkivilágod BÉÉÉLLLAAA,a pocket bike is nagy lenne az ifjú titánnak.. 70-80kg-os emberek alatt is elég nagyteljesítményre képes ez a műszer..Nem való egy ilyen kisembernek..
rendelhető, de az osztrák meg az ausztrál duma az kamu
Full kína mindegyik, még amiket az Amcsik árulnak azok is