Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még az is lehet...
Nem vagyok benne biztos,hogy a mille sokkal kényelmesebb lenne..sőőőőőt .Bár ha arra se űl fel és erre sem akkor már inkább a mille
Jaja,katonáskodom de már nem sokáíg.
Nézz szét a neten,hátha van olcsóbban mille.Tényleg,mennyiért adná a gyerek?
A beleferdült csákó meg Strici Hayden ha jól látom
taki?
Max ha megiszik vagy nyóc üveg Sétáló Jánost
Hali balu80!
Még megvan! Nagyon jó gép,de amiért vettem nem jött be! Ugyanis a kis feleségem nem szivesen űl rá!Én meg annak idején azért nem millét vettem,hogy neki is jó legyen!Szóval most Debrecenben találtam egy millét,jó volna kicserélni,de ha nem sikerül akkor sem dőlök bele a kardba!Akkor megmarad nagyon jó motor ,motorozom tovább ezzel!És te katonáskodsz még? SV ok?
Szeva Harpi!

Mizujs?Eladtad a falco-t?Milyen állapotban van?Km?
Köszi petro!
Mintha hallottam volna már ezt a nevet! Ő szerelte a gépet !?
Ja hallottam.Én meg 3 órát álltam sorba nagyotiba arcüregröntgenért.
Nagyon fasza lenne ha szétfúrnák a fejem...pl:barátkozom sétáló jánossal,hátrahajtom a fejem és a drága nafta egyből az agyba szívódik fel....brrr én szeretem ha előtte a nyelvem is elzsibbad
Beferdült!
Taki
Oláh Jocót kérdezd! 06209520171
Szia, Én sajnos nem ismerem..
Bocs...
De talán a tőbbiek ...............
Szeva Mindenki!
Nem jártam még ezen a topicon,de most szeretnék egy kis infót kérni tőlletek !Debrecenben árulnak egy Aprilia rsv millét! A hatvan utcán lévő motoros/robogó/ boltos srácé!Megköszönném az infókat,ha tud valaki v.mit erről a motorról, nagyon tetszik ,de nem szeretnék mellé nyúlni !
Hogy nem b@szta át?
Lalikám helyetted meg dolgoztak mások! Osztott járás! Nesze neked!
Mekkora rátevés..
basszki
ja.
A szezonig kiderítem ..........
Passzolom a kérdést mindenesetre hajlok a superbike felé mivel nem hiszem,hogy csinálnának maguknak ők is felesleges munkát..Bár tényleg nem tudom én sem..
Ah, de akivel beszéltem senki nem mondja ugyan azt,,,,,
van aki nem vágná ki van aki igen...
most mi legyen?
jajaaaa
Feketeország a film címe de ez a legnagyobb jelenet benne
Szeva!
Sikerűlt valami értelmeset kihámozni a cikkből?