A Superbike-osok megjátszották egy gixer 750-nel..
Felraktak egy mivv suono dobot először a katalizátorra majd mikor elkészűlt a csű akkor felrakták arra..
ők áradoztak róla..szerintem a Te gépednél is beválna..Ha gondolod belinkelem majd azt a cikket az újságból..
azér , ha valahogy megfogtak volna , még lehet azóta is láncot meg vasgolyót vonszolnék a lábamon valamék börtönjük pincéjében.
vagy csak simán az árokba lőttek vóna
Sajna nincs pénz amiért eladnám!
Elhatároztam, hogy az enyémben lesz a legtöbb kilcsi amiről ember tud! Annyiért + amugy sem tudnám eladni amennyit nekem ér!97ezernél járok! És még szeretnék vagy3*ennyit belerakni! Mennyit akarsz kapni az Fesért?
Természetesen ha sikerűl megszervezni akkor jöjjön mindenki aki szeretne..Majd rábízzunk Gyíkarckomára a szervezést...feltéve ha nem csábúl el örökre a Z-s fórumra
Sírva röhögtem vóna rajtuk ha nem kellett volna menekülnöm: az egyik a kormánynál gépészkedett, a másik meg a jobbódali ablakon hónaljig kint meszelt egy szaros kis piros-fehér tárcsával
Én se láttam belőlle semmit , mer Székelyudvarhelyről jöttem hazafele, amikor egész Kolozsváron át villogóval üldözött 2kibaszott román zsernyák gondolhatod mennyi időm jutott nézelódni . Imádkoztam , h kimehessek nekik a képből
Nem lenne rossz buli de meg kéne valahol szállni és utánna meg elmenni Sepsiszentgyörgyre kicsit..
Csak ahhoz olyan szállás kellene ahol van örzött parkoló is..
Felraktak egy mivv suono dobot először a katalizátorra majd mikor elkészűlt a csű akkor felrakták arra..
ők áradoztak róla..szerintem a Te gépednél is beválna..Ha gondolod belinkelem majd azt a cikket az újságból..
vagy csak simán az árokba lőttek vóna
Elhatároztam, hogy az enyémben lesz a legtöbb kilcsi amiről ember tud! Annyiért + amugy sem tudnám eladni amennyit nekem ér!97ezernél járok! És még szeretnék vagy3*ennyit belerakni! Mennyit akarsz kapni az Fesért?
Akkor te vagy az én emberem.............
El vagy tűnve! Nem lesz xx?
De remélem komoly lesz....
Azt mondják a nagy okosok hogy nem érdemes a katalizátort kiszedni..
Ti mit gondoltok..?
Vegyem ki és csak egy összekötőt rakja be helyette?
Ha mehetek....,?
Csak ahhoz olyan szállás kellene ahol van örzött parkoló is..
A katalizátort cserélted vagy csak a végdobot?
Sió kolbászlé..
Ossiáááán...