Az komoly. Pár mondatot irnál nekem a drz-ről? Mostanába elkapott a hülyeség és nagyon kacsingatok az sm-ek felé. Főleg a drz-ket nézegetem mert azok nagyon jó árban vannak. Mennyit megy max egy ilyen gép? Fogyasztás stb......hoszabb úton voltál már vele? Ha igen mennyire volt kényelmes?
Előre is köszönöm
Jah! mongyuk akkora nagy bengáknak álljól az a motor, én a kis csenevész testemmel hogy mutatnék rajta. Eccer ittvót az egyik cimbim hayabusája, mondom átmegyek mán ehez a zolihoz villantani vele mire: mennyé haza oszt végjál be kéttál paszujlevest meg egy ódalszalonnát, mer' ha ráddűl, még ki se bírsz mászni alólla
Nemtom mindegy is. Ez a balatonringi verseny ,ha össze is jön, a magunkfajta kis csóri faszoknak annyiba lesz, ha csak szívjuk a fogunkat , h itt mitől ilyen drága minden
Szerintem nem legalábbis nem emlékszem, hogy beszéltünk volna. De voltunk a Gp-n de csak Vasárnap értünk oda! Na majd idén a Balatonringen! Csak legyen kész
Nem veled telegrácsoltam egyX a nyáron ,h jöttél volna velünk a brnoi Gp-re, csak talán aszontad ,h majd csak egy nappal később tudsz jönni, meg asszonnyal, v vmi ilyesmi
Am én csak a ZZR-es melákot ismerem Kabán meg RokkerZsoltit Tegnap is jól bevótunk vágva Tokajba az alkohol kiütött
Előre is köszönöm