Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na én
unalom van
ami eddig bevalt, azt nem szabad elrontani.
igazam van ,vagy igazam van?
428 as szettet kell rá venni, amikor minden cserére érett, feltételezve, h a szekudertengely mérete is megegyezik.
hát inkábbb nyúljon mint egyszer csak elpattanjon a legrosszabb pillanatban és akkor több lehet a kár mint 1 lánc....
És mi a megoldás .
hálisten meg nem szakadt. nyulni meg had nyuljon,emég a jobbik eset. de lehet nemis véletlen
egy jobbfajta BMX-en is 420-as van .
Vékonyka a pitekre az a 420-as lánc.
A salakos ismidnek a BSE-jén is már 428-ast láttam.
Az a jövő
.az lehet.
de neked nem is olyan vastag láncod van, meg amúgyis jóerőbe van a pited, az szaggatja rendesen
15900 a parillánál , akcijós most
nekem is tetszik ez a színes:D a lánc mennyi magába?
nekem is RK van. de nyulik mint a takony, pedig nem sok üzemora van benne. .ez van.
nah akkor még 1+, de már amúgyis eldöntöttem h. RK lesz
jóestét!
én nyáron vettem láncszettet a motorarzenálból, RK X-gyűrűs láncal. nyáron raktam fel és egyetlen egyszer kellett állítani rajta, pedig járok én vele mindenhol. mondjuk kenni is szoktam. az előző láncom pontosan egy év alatt használhatatlan lett... sztem jó az RK
hát engem nem győztek meg szkrácsék h. szar az RK, drz topicban is van aki csak azt használ E-nél és bírják rendesen....
Ezt az Rk-lánc kommenteket azzal egésziteném ki, h anno a z750 -emen 19000-nél a gyári láncról vagy 6 görgő elmaradt.
Akkor vettem rá RK520as láncot és Afam lánckerekeket, ezekkel adtam el a motort, amiben eladáskor 43000 km volt.
Igaz, h nem stuntoltam vele, de aki ismer, alátámasztja, h nem járok lassan és ha pont kiadja néha lógatom egy kicsit az elejét.
Persze becsületesen tisztitgattam és a kenőcsöt sem sajnáltam tőlle.
Szevasz E...
Na mi a stájsz?
jóstét
Stét Motorbiciklisták
jajjj hát elfelejtettem h te azzal is tudsz menni...
kocsival megyek teeee