Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd meglássuk, esetleg másik cég nem gyárt színes láncot?
Én haverom meg kifeszitett lánccal megy oszt nem keni meg a láncot csont száraz , ha meg megy vele ugy fel forosodik a surlódástol mint állat!
Nekem zxr-en volt olyan és faszom televolt vele, mikor elkezdett nyúlni. Nem ám egyformán, hanem szakaszosan. Szépen bespannolom, fasza minden, arrébb tolom a motort, már meg lóg. Megint arrébb tolom, már meg majd szét szakad. Fúú de fos volt. Azóta csak D.I.D.-t használok.
Haverom cbr 600 f-jén teljesen kivan feszítve és még így is lóg. És így közlekedik vele baz+.
szerintem is!Eggyet értek veled!
a gyári lánc is RK a drz-hez, nem olyan rossz az, sokan használják a drz fórumban is az rk-t...
Ha jól tudom színes láncot az RK gyárt, azt meg ne vegyél, felejtsd el. Csak D.I.D. -t.
nekem van most lóvé, vagy 50-60e ezekre, de az a baj h. az enduró kerékre gyűjtöttem volna, dehát már annyira szar a lánc még 1 feszítést nem bír ki, már majdnem végállásba ki van tolva a hátsó kerék
meglestem parillán a láncszetteket, nem lesz az olyan sok, 25-30ban meg fog állni, színes lánccal
ÉÉn? mindenhol
de még a szombati akció előtt kaptam vhun defektet...
a láncszett az jó sok..viszont a guma nem olyan drága...nem sok kell az én hátsó gumámnak se... pedig lóvé most nincsen rá meg nem si nagyon lesz..nah majd megoldom...
Elsuhant a cereméhe E
nyalókaaaa.....
h a faszba kaptál te defektet? hunjártá?
szerintem már régen nincs itten
Amicka kötünk jársz még, vagy elsuhantál haza E?
Hi.
Szakóca?
Hellóka lábam közt a......
láncszett 30-40e, gumi 10e... mert tetetek rá vmi jobbfélét... végülis tavaszra fel lesz készítve legalább a masina....
nekem jövöhéten vagy azután láncszettcsere+ a defektet meg kell csináltatni nem hiányzott... nyár közepére lesz csak igy enduro szettem ha igy haladok...
óóóóószóóóleemííííííííjjjjjóóóóóó
Csak meg ne ártson!
Kettőt!
Egy sört valakinek?
Ismét hellóka mindenkinek mizujs van?