én is abban gondolkodok,valamit kezdek az enyémmel,utcán nemigazán sokat akarok menni,kivonatni nem tudom egyenlőre,lehet túl kéne adni rajta,és egy olyan gépbe beruházni
Egyébként nagyon-nagyon jó motor volt. 6-7ezer alatt csak kinlódik, de azfelett eszementen tol vagy 13-ig Qrvajó fék és futómű, király szélvédelem és űléspozició.
Fájó szívvel cseréltem el. Valójában csak azért, mert pályázni vettem, voltam is vele pár alkalommal, de nemnagyon akart csapódni hozzám senki erről a részről és egyedül meg uncsi volt.
SM-tulajok meg gyakran hivogattak ,h menjünk pályázgatni, ezért inkább ott erősitettem bele
Már több mint egy éve hogy elcseréltem az 550-es Bergre.
Mér kellett volna? Ugy tudom , tavaly már az ujtulaj is árulta , mert sokalta a forgalombahelyezés költségeit.
Fájó szívvel cseréltem el. Valójában csak azért, mert pályázni vettem, voltam is vele pár alkalommal, de nemnagyon akart csapódni hozzám senki erről a részről és egyedül meg uncsi volt.
SM-tulajok meg gyakran hivogattak ,h menjünk pályázgatni, ezért inkább ott erősitettem bele
Mér kellett volna? Ugy tudom , tavaly már az ujtulaj is árulta , mert sokalta a forgalombahelyezés költségeit.
amúgymeg mindjárt adok én neked "ciki dolgot"
Nincs iskola v betegnek teccik lenni?
Reggelitorna megvót?