Az "oláh"c.fajta az életében nem dolgozott! Nem is fog! A un."muzsikus c." az csak,csak,melózgat,melózgatott.
Az "oláhcigók"csak bűncselekményből élnek,bármerre tekintünk szét az országba. Hangsúlyozom bármerre!A lánykereskedelem,uzsora,trükkös lopás,fémkereskedelem,stb.kifejezetten ez a c.csoport jellemzője.Aki egy becsületesen elő oláhcigót tud a környezetében,az szerencsés mert szinte nincs is.
"...Utállak! Ez az ÉN véleményem.
Nem a bőröd színével van a bajom. Az életeddel.
Tele vannak veled a börtönök. Ellopod, amiért megdolgoztam.
Bántasz engem, bántod a gyermekemet. A feleségemet molesztálod. Büdös, mosdatlan vagy.
Ha visszaütök, ha véleményt mondok, meghurcolnak. Benne leszek a tévében, hogy rasszista vagyok.
Pedig nem azt utálom, aminek születtél. Azt utálom, ami lett belőled. Ha a vonaton mellém ülsz többedmagaddal, félelem és undor fog el. Nem tudsz emberek közt viselkedni. Ha tudnál, lenne munkád is. A jogaiddal tisztában vagy, de a nevedet nem tudod leírni. Folyamatosan segítő jobbot nyújtunk neked, de kihasználsz. Csak a segélyt látod.
Nem is akarsz több lenni, mint ami vagy: Cigány.
Cigányból csak akkor lesz roma, ha meg tanul EMBERKÉNT ÉLNI!..."
Majd legközelebb nem kérdezi meg. Nekünk a 20 dekás alutálat is ellopták a kutya mellől. Később a kutyát is megmérgezték, mert többet fürdött, mint ők.
az a baj, hogy olyan feszültségek vannak, amik erőszakban robbannak ki. És mivel ez eltereli a bajokról a fugyelmet a kormánynak nem érdeke, hogy ezt rendbe rakja. Ráadásul 1,2 millió választót jelent nekik, akik megmenthetik őket az abszolút bukástól. Csakhogy a legyengített, szétvert rendőrséggel nem fogják tudni megállítani azt a népharagot, ami egyre közelebb kerül a kirobbanáshoz.
Adó,segély? Bocs nem mondom, hogy nem érdekel mire megy el az én/mi adónk! Engem is bosszantott mikor a gyermekét egyedül nevelő sógornőmnek nem járt kedvezmény a gyerek étkezési díjából,a cigó osztálytárs akit 140es mergával vittek iskolába meg ingyen kajált mert szociálisan rászorult. Persze bosszant. De az sokka jobban bosszantott mikor a saját udvaromban késsel fenyegetett egy köcsög dakota mert nem adtam neki vissza fizetés nélkül a megjavított autóját,vagy mikor a fiamat és a barátait összeverték éjszaka az utcán mert terep mintás nadrágba voltak.
A gond itt van
Te is tudod: az adott terület hozzáértői pontosan tudják ezeket a számokat, de összesíteni soha nem fogják
A smasszer tudja, hogy tele van velük minden börtön. A hölgy az irodában tudja, hogy a segélyek erős többségét rájuk költjük. Az Apeh-os egyedül nem tudja: ő nem foglalkozik velük. Csak a baja lenne, pénze meg semmi belőle... A rendőr úgyszintén.
És amíg így marad, a cigók hülyék lennének nem kihasználni a sok ökör által szétszórt ingyenpénzt
Az "oláhcigók"csak bűncselekményből élnek,bármerre tekintünk szét az országba. Hangsúlyozom bármerre!A lánykereskedelem,uzsora,trükkös lopás,fémkereskedelem,stb.kifejezetten ez a c.csoport jellemzője.Aki egy becsületesen elő oláhcigót tud a környezetében,az szerencsés mert szinte nincs is.
És azt is látom,nem kerültünk előrébb...
ez gáz..gázgáz....
Fizetésem felét leadom nekik és utánna még meglop és félembe tart. A nagy lofalloszt, azt nekik!
Nem a bőröd színével van a bajom. Az életeddel.
Tele vannak veled a börtönök. Ellopod, amiért megdolgoztam.
Bántasz engem, bántod a gyermekemet. A feleségemet molesztálod. Büdös, mosdatlan vagy.
Ha visszaütök, ha véleményt mondok, meghurcolnak. Benne leszek a tévében, hogy rasszista vagyok.
Pedig nem azt utálom, aminek születtél. Azt utálom, ami lett belőled. Ha a vonaton mellém ülsz többedmagaddal, félelem és undor fog el. Nem tudsz emberek közt viselkedni. Ha tudnál, lenne munkád is. A jogaiddal tisztában vagy, de a nevedet nem tudod leírni. Folyamatosan segítő jobbot nyújtunk neked, de kihasználsz. Csak a segélyt látod.
Nem is akarsz több lenni, mint ami vagy: Cigány.
Cigányból csak akkor lesz roma, ha meg tanul EMBERKÉNT ÉLNI!..."
A gond itt van
A smasszer tudja, hogy tele van velük minden börtön. A hölgy az irodában tudja, hogy a segélyek erős többségét rájuk költjük. Az Apeh-os egyedül nem tudja: ő nem foglalkozik velük. Csak a baja lenne, pénze meg semmi belőle... A rendőr úgyszintén.
És amíg így marad, a cigók hülyék lennének nem kihasználni a sok ökör által szétszórt ingyenpénzt