Csopperen? Szerintem azzal talán még nehezebb megcsinálni a rutinpályát.Mert,hogy hosszabb az első villája es a kanyaroknál "nehezebb". Vagy ez lehet,hogy hülyeség.
De örülök,hogy rászántad magad végre és nem adtad fel.
Mármint vizsgázni? Ügyi vagy. Akkor ezekszerint jól megy már.
Sajnos sok a dolgom így nem nagyon tudok felnézni a fórumra. Megasztán te sem vagy fent sokat.
Ma du. 4 és 7 között a Bp. II. ker (Rózsadomb center) - Pesthidegkút - Solymár - Pilisvörösvár - Csobánka - Dobogókő - Csobánka, Pilisvörösvár - Piliscsaba - és vissza - útvonalon elhagytam a rendszámomat (UYB - 623), ha valaki véletlenül megtalálná, az légy szíves jelezze akár itt priv. üzenetben, emailen, vagy telefonon ( 30 / 9 844 757 ) !
Előre is köszi, és bocsi, ha rossz topikba írtam !
Szilárd
U.i.
Ezenkívül érdekelne, hogy ilyenkor milyen köröket kell futni az önkormányzatnál (vagy máshol).
egy suzuki intruder egyébként...
De örülök,hogy rászántad magad végre és nem adtad fel.
Nem vagyok fent sokat, sok a melóm.. mé a szabimat is visszamondta a fönököm... mentem volna a horvátokhoz nyaralni
Sajnos sok a dolgom így nem nagyon tudok felnézni a fórumra. Megasztán te sem vagy fent sokat.
Régen láttalak :)
Szept közepán meegyeeeek a rutinra!!!!!!!!
Ez a kutyás cucc ez nekem is megvan
Amúgy mi újság?
http://okorszem.hu/static/funstuff/run_dog_run.mpe
http://okorszem.hu/static/flash/breakwheelie.mpg
Ma du. 4 és 7 között a Bp. II. ker (Rózsadomb center) - Pesthidegkút - Solymár - Pilisvörösvár - Csobánka - Dobogókő - Csobánka, Pilisvörösvár - Piliscsaba - és vissza - útvonalon elhagytam a rendszámomat (UYB - 623), ha valaki véletlenül megtalálná, az légy szíves jelezze akár itt priv. üzenetben, emailen, vagy telefonon ( 30 / 9 844 757 ) !
Előre is köszi, és bocsi, ha rossz topikba írtam !
Szilárd
U.i.
Ezenkívül érdekelne, hogy ilyenkor milyen köröket kell futni az önkormányzatnál (vagy máshol).
szép jó estét, nagyon kihalt itt minden csak nem motoroztok?
szimpatikus!
LX
Mennyire fain faterom van...Odaadja a motorját
azt én is "komálom" de nagyon...
Legutóbb hoztam kintről olyat... hogy...hhmmm...
LX
aranyos
kezdesz olyan lenni mint Csaszii
LX