Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehhhh...nekem sok volt ez a nap..orr ...helyett..ott..szóval...mind1..
Majd orr iszol..:) Tartozol a kóláddal...úgyis...és istenikek az ottani koktélok!! hmmmm
Állitólag holnap jó idő lesz......
Ma meg este házibuliba megyek,de ha holnap menni akarok Velencére,akkor sokat nem ihatok....nem mintha nekem szükségem lenne az alkoholra...elvagyok én anélkül is!
Az első csizma amit kinéztem, az nem volt méretbe,és csak szept. után lesz....ez meg csak egy kicsivel másabb....na majd még eldöntöm!
annál azéé csak erősebb...még ha nagy is..
Tudok én ha akarok..
Igen, köszönöm!!!
Nem tartja rendesen a lábad,és egy esésnél-hibáa van rajtad a csizma- eltörik benne a lábad...sztem!
ez egy felelősségteljes hozzáállás
én meg írtam a "cuccos" topic-ban

LX
vaaj őőő baj:)
de miért vaj ha nagy?
figyelembe veszem....akkor sem értek hozzá
De ez nem utcai cipő.......azt azért vedd figyelembe....
Bolond......
Én nem szólok semmit..mert...nem értek hozzá...bár én alapból minden cipőmet úgy veszem h nagyobb legyen...még mindig jobb
Én elaludtam...
Merre vagytok????
45ezer Ft-ot nem "dobnék" ki az ablakon egy olyan csizmáért,ami nem biztos h jó....
Ruha, csizma, bukó kesztyű topicba is irtam, olvassátok el,és segitsetek!
vegyed Petra..:)
Nekem mind1 mivel jössz csak gyere
Szeretnéd???? :DDDDD

Ma elmentünk 3motoros boltba, és a 3.-ba félretetettünk egy csizmát, qrva jó,csak én egy kicsit nagyobbnak találom, mint kéne lennie,de azt irták,h egy fél számmal nagyobbnak kell lennie....41-es a Csizma, felpróbáltam a 40-est,éde a jobb lábamat eléggé nyomta...Sztetek a 41-est megvegyem???

Hazafelé állunk a lámpánál,nekünk zöld lett, keresztbe már rég piros, és egy nagy Ducato jött át a piroson...de kb ugy,mintha Neki is zöld lett volna! Duda meg anyázás...
Több mint 1000km van a motoromban:)

Máxál: Ha megyek,akkor apu motorjával megyek holnap:)
ejjj jó lenne
úgy tűnik

LX