Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem én voltam!

LX
Eltűnt egy szék a konyhából..
Motochris,

bocs.

A topic az jó gondolat volt.
Nekem megvan az okom hogy miért nem! De nektek jó "gurgulászást"

LX
Apum 1000 szervize után azt mondta,h 7000-ig lehet huzni.....Majd hétfőn kiderül! De 7000 feljebb annyira nem kell húzni, igy is ugy megy már 5-6e között...
Elvileg akkor már nem kell hímestojásként bánni vele. Nekem ezt mondták a Hondás pípölök.
Nemtom.....
Oké, majd jövő héten! Ezek szerint utána már nyúzhatod a "Bandikát"?
Én láttam az új topicot!
Sajna én most hétfőig nem nagyon mehetek a motorral, mert Hétfőn megy 1000szervizre, és 1100km-nél nem lehet több a motorba, most 980km van benne.....
De Utánna bármikor szivesen megyek...!
Az új t., amiről írtam, a "Közös gurulások" címet viseli, lehet bele írogatni.
Szeva mindenki! Láttátok az új topikot? Tudom, LX nem megy közúton , de aki igen, és szeretne hármasban , vagy még többesben , annak ott a helye... Ja, egyébként a motorozásról beszélek ám!
jó reggelt

LX
Jóreggelt!
Léptem,mert senki nincs, és amugy is nagyon fáradt vagyok! Nagyon jó volt a mai nap a ringen, jövőre én is pályázni fogok már....................
helló!
a kedvencem!
Airton Senna
Remélem mindenki megismeri ki ő! Pedig anno nem neki drukkoltam, de el kell ismerni az egyik legjobb volt, egy igazi klasszis! Akkor még az a sportág is igazi versenyekből állt...
Asszem ez a kép ehhez a topikcímhez passzol a legjobban:

Helló megint! Visszaolvasom azt a pár száz oldalt,amit alkottatok,és leszek....
Találtam..:)
Gyönyű vagy mondjááák és Te elfogadod...mások nevelnek...ma még rájuk haaagyyoooddd..Neked aztán volt gyerek szobáádd..tested még nem mozoog csak szááádd..Nem vagyok kandi kamera de sokat láttookk..kína selyem francia pezsgőő angol reklámmook..spanyol csizma néémett máárkaa oroszz kaviiáár svájcii óraa..Még csak cicaa vagy...még csak lehetsz páárduucc..nem tudod hol vagy..ám egyet máár tudsz...a mennybe a pénztáron áát jutsz...türürür barbi baba blueesss..lálá
ez miez? nemszép
Neked megőrülök
motor