Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

P ring : 18.
H ring : 24.

LX
mindegy
H ring vagy P ring?

LX
..mind1..miért Ti mikor mentek legközelebb?
sokkolsz??? ezt nem értem....

LX
LX én nem ismerek ott senkit..nem tudnék miről csevegni akárkivel is..1 pedig sokkolok..
ha viszont szeretnéd, akkor viszont nem értme. Bár biztos meg van rá az okod, és biztos semmi közöm hozzá. Nem is akarom feszegetni, csak nem értem.... ja és megbántani még véletlen sem akartalak!!!

LX
De azért köszi h felajánlottad
Igazatok van szeretném de nem vállalom be és igen ennyi..konkrét..
most látok
lehet igazad van.csak még nem lattam olyan motorost aki ne szerte egy ilyet kiprobalni vagymegnézni:)
szerintem el tudja dönteni hogy mit akar.
Ennyi.

LX
de akar csak ne mmer
na... legalább ez egy konkrét válasz. Még ha nem tetszik akkor is.....

LX
okos döntés. mindig ilyen biztos vagy mindenben? gondolom sokmidnent elértél már.

de gonosz vagyok ursten

ne legyél már ilyen hülye már bocs, mit szerencsétlenkedsz? jgyere el és kész..jeszusom...
vazz" ne kínlódj már ennyire látványosan. Tudod nézni a motorosokat, tudsz beszélgetni stb.... csak döntsd el. Akarsz megnézni egy ilyen napot vagy sem???

LX
your choice
megint ment a dögszállito ha jo lalttam
Háth már mind1 és amúgyis hogy nézne ki ha levitetném magam??? eeeee..amúgysem vagyok egy társasági lény..érdekel,kiváncsi vagyok, nagyon szívesen elmennék..de nem lehetne velem ott mit kezdeni..ennyi..nem ott a helyem..hanem max innen megnézni..
mint engem?

mondjuk engem sem kellett hálistennek aludni tudtam magamtol is
Máxál,

Csaszii-t is levittem.... csak ne kelljen a pályán / boxban pátyolgatni....

LX
hát picit több önbizalommal kellene! tlán menne.
Meg ez is közrejátszik:) azér utcára kimegyek de vannak trükjeim:)
Nem keresek..És ez egyszerű?? 1 kinek lenne kedve velem bajlódni 2 busz?? őő háth igen..annyira ismerem én a környéket..hogy semennyire..