Nem pofáznék bele, de ajánlanék mellé egy kört a környégen!
Vrsic hágó-Triglav Nemzeti Park, Kranjska Gorától indul a 206-os út fel a hágóra, onnan pedig Bovec, majd a 203-on át Olaszo. Tarvisio, utána Kranjska Gora és szállás.
Augusztus 2-tól nem dolgozom augusztus 10-ig ,4 napos túrát tervezek a bledi tóhoz ! Én mindenképp megyek , ha viszont valaki elkísérne egyeztetés céljából hívjon szerdáig , mert a szállást le kell foglalni .
Én a helyedbe inkább élvezném a motorozást ..........a szellemi toprongyok meg csak hagy lökjék a REGÉKET , /aminek persze a fele sem igaz /
És KOSOLY!
Mi már megérkeztünk a szállásra Neustiftbe, és a csapat másik része is most jött meg szerencsésen Magyarországról!
Itt ragadnám meg az alkalmat hogy Dev barátunknak is boldog SZÜLCSI napot kívánjak
(neki is ma van)
Vrsic hágó-Triglav Nemzeti Park, Kranjska Gorától indul a 206-os út fel a hágóra, onnan pedig Bovec, majd a 203-on át Olaszo. Tarvisio, utána Kranjska Gora és szállás.
Augusztus 2-tól nem dolgozom augusztus 10-ig ,4 napos túrát tervezek a bledi tóhoz ! Én mindenképp megyek , ha viszont valaki elkísérne egyeztetés céljából hívjon szerdáig , mert a szállást le kell foglalni .
Jó egészséget kívánunk neki!
A legfiatalabb klubtag!
Királysirály!
Gratula!
Jó egészséget mindenkinek!
Óvatosan az italozással!