Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Héló!

Mit tud? Hm..., nos:
Az 1300 cm3 és 180 Le egy csupasz motoron pont nekünk való.
Elsőre azt hittem, hogy könnyebb, 189kg szárazon (menetkészen gondoltam ennyit, bár ez már megint az én hülye mániám lehet).
Hogy a francba nem lehet utcára gyártani nekem egy 200Le-s 200kg alatti csupasz gépet, nem értem. Na, mind1. Csak az atommeghajtásban bízhatok.
Ráülve és egyhelyben döntögetve kb. csak egy simson súlya érződik. Nagyon lent van a súlypontja. Itt ismét fikáznom kell. Nem igaz, hogy azokat a rohadt kipufogókat csak a blokk alatt lehet mindig elvezetni, így felakadva a legkisebb akadályon is. Na, mind1.
Van benne kipörgésgátló, abs, nappali menetfény, fényszenzoros automata világításkapcsolás, meg ilyenek.
Több módban állítható a motorerő. Mivel a gép bejáratós, csak a gyengébb módban van használva és csak 6000-ig, de így is néha akaratlanul is tolja az egykereket. Elég gyenge gép.
A fék Istenkirálybrutálmetál.
Nekem az üléspozíció és az ülés maga is kényelmes volt.
A képen látható gép az első, ami itthon rendszámot kapott, ugyanis a rendszerben sem volt ilyen típus még.
A cucc mindenképp kuriózum, de lehet, hogy ez sem a szívem csücske.
Ilyen ártartományban (5M+) azért már lehet válogatni.
Ja, egyébként nem rendelhető jelenleg sehol itthon, ill. semmit sem tudnak róla, mert a KTM állítólag bejelentette, hogy amerikában annyira keresik, hogy csak oda szállítanak elsősorban.
Aki eddig vásárolt ilyet, mindenki jókat ír róla. Negatívumok nem igazán hangzottak el.
Hosszabb teszt eredményei majd később.
SuperDuke
Na, csa!
Lebuktam 1:35 nél
Hy Clubb!
Menya megtaláltalak!
http://youtu.be/81wV05DOeag
én momentán ugy értesültem,hogy ki sem léptél belőle......
(persze ugy is tudjuk,hogy mivel te robbantottad ki az ukrajnai helyzetet, most megpróbálsz felszivódni az ország legnagyobb motorosklubbjában..... )
te kis csalafinta! hát mi is olvassuk a hireket.......meg van beépitett emberünk is a tv nél......ő megmondta hogy tisztán hallotta egyenesen a Putyint szájából hogy:robotosovi pazsaluszta clubova 130. .......
hy club.

Tán!

Ezt még meg kell vitatnom Vas-sal, ja meg persze kötelező teszt útra kell bocsátani a részünkre a képen látható narancssárga Babettát

Egyébként naon érdekelne, hogy mit tud!

Hy club.
még1 hónap és leszek a boltban ,ha valaki meg akar látogazni.
Addig északás műszakot tolok.

Andry. Köszi a segítséget.
de ennél szebbet szeretnék
Meg igazából ember nincs kicsiny hazánkban aki ezt meg tudná csinálni.
ha esetleg mégis ; az a motorom árát elkérné azért a lámpa fejidomért
Uram, Ön hajlott életkora ellenére tökéletes memória bírtokában van
Ez az a hely , ahol tavaly voltunk Andryval ?
Csak így tovább!
Mindig csak az a diéta.
Lábbal hajtod?
Te így is tudod a 300 km/h-át!
A mai csak 320 km lett. de mivel bejáratós nem az igazi, azért a kaja isteni volt.
Gyere a Citadellára 3 körül ott leszek
Tegnap vizsgázott indulok járatni
Hú bakker, jó hogy szóltál Sanza.
Már email-eztem velük, h mi mennyi hogyan.
Akkor inkább megyek a Cölöpékhez...
Te Five! Hát hol a MOTOR?
Jól áll az 1290.
Hello!

Dev! Akkor most bevesztek a csapatba?
Így viszed vizsgára
......Jajjjjjjjjjj .......hát nem aprózod el az már biztos.......
Tegnap délutáni fotó