Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, örömmel írtam nektek!

Egyébként nagyon szép szerintem is ez a Busa szín, nekem nagyon bejön!

Zorro, már le is előlegezted!
Azt menet közben nem látod
Töltöttem fel képeket! Nem csináltam sokat mert kibaszott sokan voltak, és már kezdtem feszült lenni!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Szép ez a szín , de az a piros ülés nem igazán passzol az összképhez...
Jóóóóól néz ki a "kicsike"................bárhogy is igyekeztem a melóval , csak 1/2- 8-ra értem volna oda........
Dev szenzációs volt a leírás mint mindig! Majdnem félre nyeltem (b@szod) a söröm röhögés közben!

Ma voltunk IMOT kiállításon Münchenben (mindig csak olvastam róla a magyar motoros újságokban és kiváncsiak voltunk rá)! Hát hogy is mondjam köszönő viszonyban sincs az otthonival! Olyan jó áron adják a cuccokat az árusok hogy alig bírtam ki a vásárlást! Na de azért vettem egy pár dolgot! Azért be került a szatyorba egy új Busa model meg egy Thunderjoska is!
Five eszek helyeted 1kis zöltséges csülköt
Hí, de azért volt város nézés is de csak motorról sűrítve!

Egyébként minden nap mentek Gabiék én egy napot pihentettem a hátsóm! A Dr-z nem egy túragép!
Naaaa ez igen.
Jól megirtad

Meg
Mónit is jól megcsináltad . Gratulálunk .

Akkor legyen 17:30 Royal.2.5 órát lehetünk ott.
remélem Vass jól tud lakni ennyi idő alatt és nem eszi meg haza felé Dev et
lefoglaom az asztalt 12 főre.
Na végre! Ezt vártam már!
Csak motorozás volt? Városokba be se mentetek?
......akkor augusztusig aludd ki magad , mert ott lesz egy kis szünet ...... amúgy meg
Majd elfelejtettem ANDRYX te ott törökbe hozzá haza BAHLAVÁT mer azt nagyoncsípem megértetted *#
Fasza!
Ne kérjééé bocsánatot vazze ezek itt nem értékelik az emberi érzéseket!
Egy boros kólával később:

miután teljesítettük a kis olasz hágónkat vissza az ingyen parkolóba, konzerv kaja aztán usgyi a pár kilométerre lévő lefoglalt kifizetett szállásunkra... de ácsi. Kis fejszámolás és kiderül, hogy ha ott akarunk aludni kb. éjfél fele fogunk ágyba kerülni hajnali 3-kor meg kelni kell, hogy elérjük a kompot! Sirály jól megszerveztük ezt is

Tehát pénz ment a levesbe Dávidék a meg a Transit-ba és irány Livorno (komp kikötő)

Reggeli ébredés egy Agip kúton megint babkonzerv no fürdés maximum szájszag ez az élet soha nem érhet véget!

A komp cooltúrált meg jó (olcsó) csak a rend kedvéért ez volt a legdrágább költség messze az úton

Délután partraszállás mint RYAN még egy kis utazás délre a sziget aljára majd kisebb nyelvi nehézségek árán becserkésztük a szállást. Röpke 30 perc bóklászás a vak sötétbe. Na mindegy akkor nem volt olllyan viccjes de az idő megszépít mindent kivéve engem ( ja meg Vast)

Már tényleg hagylak

Egy kis matek következik, persze csak annyi ami tőlem telik maga Corsica szeigete nem túl nagy és ezt Busa nélküli klubtársam Borhy Natasáné Dénes is tanusíthatja kb. 30x70 Km de ez naggyon komoly szerpentin meg hegy meg hágó meg fák meg kuuuúúúrva jó az egéééésszzz! Vazzzeee!

Asszem kicsit túlpörgettem magam pedig nem szabad idegbe jönnem megaszonta Mónika is!

Tehát az kb. öt napos szigetelésen úgy gondoltuk minden kis zegét-zugát bejárjuk majd a környéknek nem igazolódott be. Mintha a Bükkbe vagy a Mátrába járnánk csak sokkal több a kanyar és sokkal nagyobbak a szint különbségek meg sokkal fárasztóbb az egész kapíse!

Tehát igazi szupermotóshely bár ez nektek annyira nem fontos csak V.s-nak

Milyen jól kijöttem belőle igaz!

Egy kicsit visszatérve a helyhez. A legolcsóbb szállást néztük ki a mely egy főút melletti tengerparttól távoli kemping sátorhelyekkel és bungalókkal, ami egyébként tökéletes volt nekem is V.s-nak assszem de mindegy!
Tehát jó volt nem volt túl olcsó de megérte jobb híján! Móóni kapcsoldd fel aztakurvavillanytnemlátodhogyíroképp! Kicsit elkalandoztam!

Hol is tartottam, most kizökkentett! Ja egyébként augusztus végére várjuk a kid Pusztait, hurrá!

Az idő kifogástalan volt és minden egyéb rendben. A szigeten ne akarjatok enni mert ku..a drága csak pizzát mertünk venni meg WC papírt ez a kettő szoros összefüggésben van azért írtam le.

Úgy gondolom ha teheti mindenki menjen el egyszer és élvezze a motorozást Corsica-n. A visszaút inkább volt fárasztó mint élvezetes és itt egy kicsit visszakanyarodnék utunk Korzikai részére ugyanis én PL. nem bírtam 3 nap moccozást egy seggel le kellett tennem a lantot mint egy papírkutya, kis pihenésre vágytam. Ki is dobtuk magunkat a BEACH-ra Lacival az IGAZI KEMÉNYEK meg ekkor iy nyomták két keréken! JEEEE-JEEEE !

Induló hazafele: Reggeli korán kelés babkonzerv, Transit megérkezés a komphoz ( babkonzerv melléktermékének kieresztése a világra ) megérkezés Olaszba. És hipp-hopp már Budapesten túl vagyunk, hazaérkezés!

Nem hittétek volna, hogy meg fog születni mi!

Pedig csak pár boroskóla kellett hozzá na jóccakát aztán holnap halljak rólatok!

Üdv.: CLUB130
Akkor bocsánat
Tehát a dátumra már nem is emlékszem, mikor mentünk de szerintem ez nektek pont mindegy is....

A szitu nyár volt és a tó partján Vas hajába fújt a szél ...öööö ez nem is az,

Inkább egy meleg nyári nap mikor a szél belekapaszkodott Hungarian Steel homlok redőibe .... megszületett az elhatározás, hogy menni kéne valami messzi helyre melyet még nem láttunk!

Ja Robotos ne rendelt meg a cuccot ha már lejárt de azért köszi a próbálkozást

Hol is tartottam:

Ja igen.... folytatom a nagy elhatározást csak annyit kis kitérőként, hogy ez a kiruccanás ugyan nem Club130-as esemény volt azért ha lehet szeretném veletek megosztani ugye nem baj?!

A sztorihoz hozzá tartozik, hogy 4 ember vágott neki az útnak Csaba, Laci, Vas és jómagom tehát négyen mint a gonoszok ( vagy azok heten voltak? ) mindegy
Adott 1 Transit+utánfutó, 1 Bömöwö,1 Dr-z,1 Kátéem (steel), 1 valami piros de olasz rettenet de most nem jut eszembe a neve ( basszus pedig ő mindig leelőzött ).

Tehát kis késéssel indultunk neki az útnak mer a Vas úr persze nem tudotthazaérniidőbenmermásdolgaisvoltnamindegy!

Felkerekedtünk és a következő pillanatban már átszelve osztrákia határait német földön ébredtünk, mivel a helyi közeg kiszúrt minket magyar (tehát bevándorló söpredék utolsó csaló,lopó,hazudozó anyaszomorító) jó embereket átvizsgálás céljából. szerencsére hajnali kettőkor nem vették észre a n.ci rend őrei, hogy a kisbuszban 3 helyett véletlenül 4 db ülés csücsül gyenge raiser csavarokkal lefogatva Ennél praktikusabb megoldásunk nem volt!

Sebaj kicsit legalább felkelve és tudva azt, hogy nem köröznek semelyikünket az UNIO határain belül továb hajtottunk olasztúniófelé... Daaadammmm

Reggel korán járt még és elég hideg is volt az egyik legjobb hagyi szakaszt kénytelenek voltunk kihagyni ( elkezdett csöpörögni az eső ) de tovább élvezve rendkívül jól felszerelt mini buszunkat robogtunk tovább maga a motoros kánaán irányába melynek neve Stelvio!

Zsííírrrr!

Hát skacok itt majdnem elcsöppentem az elérzékenyüléstől de aztán ránéztem Vas-ra

Jól van na Mostmár hagylak majd holnap megbeszéljük. Hagyjáááá!

Hol is tartottam, igggeennn. Tényleg durva a hely mind alulról mind fentről lenézve!

Kis mellék vágány... : A Dr-z-vel nem bírtam lehagyni egy roh.dt robogóst aki a végig a segg..be volt. Mindegyik kanyar előtt 1-es csutka gáz, szigorú kettő.. üveg! Oszt mégse... áááá hova lett ez a világ!

De amikor felértünk a látvány kárpótolt az egészért kicsit ugyan ködös volt de gyönyörű! Le a kalappal az út maga nem nyújt szerintem túl nagy élvezetet de mikor felérsz valahogy átszellemülsz egy kicsit (bár ha ott van Vas )

Erről jut eszembe menek egy kis boroskóláért mingyá jövök!
Ö, lehet hogy nem áldottak meg túl penge aggyal de még mindig nem tudtam eldönteni, hogy merre is induljunk holnap!

Monor, MO, Rákoskeresztúr?

De azért holnap közöljétek dél körül ha lehet mert különben Vas-sal gyűlik meg a bajotok!

És az ígért beszámoló a olasz+korzika túráról! ( persze csak röviden ) :
Mi nem tudunk itthonról 15 óra előtt elindulni, viszont max. 21-ig haza kellene érnünk.
Köszi!
Lemaradt.
Royal étteremben!

Monorra nem kell foglalni.
Szerintem az M 0 hoz sem.
Félre értetted...........nekem jobban tetszik a Royal
Figyelem

Este 17:30 tól lehet foglalni asztalt. Vacsorára
Vagy 13:00 tól ebédre.

kinek melyik lenne jó?