jaj haggyadmáááááá....
ennyi idő alatt a versailles-i kastélyt is átpaláztam volna......
(csatornával együtt.)
(ésperszemindenpalárarálenneirvahogyszeretlek...)
Kicsit off topik de találtam valami nagyon brutált!
Mad Dog 357 Pepper Extract 5 Million Scoville
A leírása:
Figyelem! Ez nem szósz vagy fűszer!
A termék önmagában NEM fogyasztható, csak étel adalékként rendkívül óvatossággal saját felelősségre használja.
Önmagában való fogyasztása súlyos károsodást okozhat!
A termék nagyon csípős összetevőket tartalmaz, ezért csak rendkívüli óvatossággal, saját felelősségre használja!
Gyermek és állatok elől elzárva tartandó!
Készült: kiváló minőségű minősített kapszaicin kivonat felhasználásával. Nyomokban szójaolajat tartalmazhat.
Felbontás után hűtve tarolandó! Használat előtt felrázandó! Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást!
Gyártja: Ashley Foods Co. USA
A nyálkahártyával való érintkezéskor a kapszaicinek égető érzést váltanak ki, mely fájdalommal is jár. Nemcsak a szájban éget, hanem az orr- és a szemnyálkahártyában is (ezeket a tulajdonságokat használják fel önvédelemre a paprikasprayben).
A nyálkahártya kapszaicinek általi intenzív ingerlését égetés és erős fájdalom követi, ezt a nociceptorokon, vagyis az idegvégződéseken keresztül közvetítik, amelyek a fájdalmat regisztrálják.
A kapszaicinek és a hozzá hasonló anyagok hatásának molekuláris alapja azoknak a specifikus kapszaicinekhez vagy a vanilloid receptorokhoz való kötődésükben rejlik, amelyek a csípős ízt érzékelő nociceptorok alapjai.
Akkor nekem már meg van a műkörmösöm! Majd kérek időpontot!
és mi lett a szakmád most hogy nagy lettél.....?
Vérszívó banda
Csaorna majd lesz
Most pihentetem a fát.
Meg a pénztárcát is.
ennyi idő alatt a versailles-i kastélyt is átpaláztam volna......
(csatornával együtt.)
(ésperszemindenpalárarálenneirvahogyszeretlek...)
Ügyesek vagytok...............az előző hozzászólásodba már vitted volna a "pálmát" egyedül mi ?
de az ára se rossz.
Kicsit off topik de találtam valami nagyon brutált!
Mad Dog 357 Pepper Extract 5 Million Scoville
A leírása:
Figyelem! Ez nem szósz vagy fűszer!
A termék önmagában NEM fogyasztható, csak étel adalékként rendkívül óvatossággal saját felelősségre használja.
Önmagában való fogyasztása súlyos károsodást okozhat!
A termék nagyon csípős összetevőket tartalmaz, ezért csak rendkívüli óvatossággal, saját felelősségre használja!
Gyermek és állatok elől elzárva tartandó!
Készült: kiváló minőségű minősített kapszaicin kivonat felhasználásával. Nyomokban szójaolajat tartalmazhat.
Felbontás után hűtve tarolandó! Használat előtt felrázandó! Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást!
Gyártja: Ashley Foods Co. USA
A nyálkahártyával való érintkezéskor a kapszaicinek égető érzést váltanak ki, mely fájdalommal is jár. Nemcsak a szájban éget, hanem az orr- és a szemnyálkahártyában is (ezeket a tulajdonságokat használják fel önvédelemre a paprikasprayben).
A nyálkahártya kapszaicinek általi intenzív ingerlését égetés és erős fájdalom követi, ezt a nociceptorokon, vagyis az idegvégződéseken keresztül közvetítik, amelyek a fájdalmat regisztrálják.
A kapszaicinek és a hozzá hasonló anyagok hatásának molekuláris alapja azoknak a specifikus kapszaicinekhez vagy a vanilloid receptorokhoz való kötődésükben rejlik, amelyek a csípős ízt érzékelő nociceptorok alapjai.
Ja és csak 16000 Ft+posta
Még jó hogy nem járnak felétek ellenőrök!
Mondjuk ha munkavédelmis lennék az állványozásért simán megbüntethetnélek!
Na végre!
DE
Sok sok boldogságot
Mindenkinek aki ünnepel.
http://youtu.be/lEziHrlhv_E