Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor este hatkor fent vagy! hétvégén nem érünk rá.
azért hívtalak,hogy hozzád igazítsam.
hétköznap vazze?
reggel 4 kor kelek.......
mert már nem hiszi el nekünk hogy azért kicsi és puha hogy ne okozzunk vele fájdalmat......
Ha már nem motorozunk meetingeljünk.
15.én csütörtökön 18 órától a Monori csülök csárdába meeteng!
Mindenkit szeretettel várunk.

1. Andry
Kemény lehet Hatfield

Kár hogy e-vel írják!
Szép esztétikai állapot, és szar matrica van ráragasztva... Szégyen az ilyen bazz...
Nézzétek rockerek milyen erekjéket fotóztam Münchenben:
Látod erre nem is gondoltam ........... aztán eladjuk jó pénzért
Mé baj ha repett? Mehhefteljük!
Megnéztem a hd képeket , hát van azért rajta hiba bőven.
Gondolom sérült volt.
A motor bal oldalán a jobb oldalra való matrica van felragasztva.
Már ez is látképbe került...........használt autón HD képek vannak , nézd meg az utolsó képet , Andry egyből kiszúrta ! Kb 1 hete beszéltem a sráccal , ő is mondta , hogy van azért van egy-két javítás !
Akkor legalább már nem bejáratós lenne...
Szerinted elmennék a mentoraim nélkül motort venni ..............még a végén vennék egy repedt blokkos motort
Az miért baj?

Esetleg ez, látok rajta némi kivetni valót, de szerintem ezt még érdemes lenne megnézni.
Ha gondolod szívesen elmegyek veled.
ez olyan mintha szerelmes lennél egy gyönyörű huszonéves cicababába,és kiderülne,hogy előtte egy 20 fős feka csapat csinálgatta a kosárlabda turnéjuk ideje alatt..........
szerintem meg sose menjünk egyedül motort venni,mert mindig kell valaki aki nem akarja mindenáron megvenni a motort,és igy elfogulatlanul észreveszi a hibákat.az főleg jó ha az illető tipusspecifikus......
Még szerencse, hogy hazai pályán volt, és nem kellett több száz kilométert autózni fölöslegesen.

Érdekes dolog ez, hogy mindenki közel az 1 millióhoz árulja motort, de mégis hatalmas különbségek vannak...

Szerintem ami közel van azt el kell menni meg kell nézni, és előbb utóbb belefut az ember a tutiba.
Meg néztem ! Hát van baja bőven , de inkább esztétikai , mint motorikus................banki visszavett .............gyakorlatilag "körbe" csúszott és nem gyengén . Vágott plexi meg hasonló "kuriózumok"..........