Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy matektanár megy az úton. Megtámadja egy bűnöző, de hirtelen a bokorból előbukkan egy fekete köpenyes, maszkos ember egy fekete lóval és megmenti.
Ekkor a tanár megszólal:
- Ki vagy te?
A megmentő nem válaszol, csak egy nagy Z betűt vés a falba a kardjával.
- ÁÁÁ! Köszönöm, hogy megmentettél, egész számok halmaza!
A C állat azt vállald fel! A 280- as egy nagyon jó blokk! Abból is a V6-os.
Engem 2001 utáni E osztály érdekel, amiben az index a tükörben van!
De csak jövőre lesz rá keret! Azért ha nem teher nézegesd, hátha lesz egy szép darab! Előre is köszönöm! A C Mercik 2001-ig voltak igazán jók! Addig keresgélj! A tuti perverz választás a C36AMG!
Én semmit nem bánok soha!
te se tedd!
Pamela véleménye ebben az esetben nem lenne hiteles , mivel még mindig a "gerenda égetős" story hatása alatt van .....
Te meg nem vagy elég koros ahoz hogy tudd ne szivd a fönci vérét.

Mindig is a demokrácia híve voltam.

Pamela is megmondhatja
A mai napig bánom azt a fejelést

De nektek meg
José!
E 240-es 1200 euroért szerintem ezresbe el lehet hozni (full bőr, automata), de amin beszartam c 280 (Mega full!), porrá ültetve, full AMG style 2250-ért, szerintem elhozható kétezerért! Még engem is gondolkodóba ejtett olyan állapotban van, és már már olyan becstelen dolgok jutottak eszembe hogy a mostanit az asszonynak adom és megveszem magamnak! Azért még is csak 193 lóerő és kb. mind ez 600 ezerért...
Amúgy ma meló után elmentem biciklizni és a környező utcában találtam egy BMW kereskedést és egy hatalmas motoros boltot, mondjuk eladót egyet találtam benne fél óra nézelődés után (azt az Alpinestars ruhát vihettem volna el amelyiket akartam volna, de mindegy... ), hihhetetlen hogy itt mekkora piaca van a motorozásnak! (Ugye bár van rá zsé...), na de azért lefotóztam a hölgyet is bőr ruciban aki ott volt az R6-ával, és ahogy elindult nem tűnt szívbajosnak!
Boldog második szülinapot!
Azt hiszed , hogy Pep hagyta volna ? A korodhoz képest kicsit naív vagy
Mit kezdtünk volna vele?
Bakker akkor demokrácia lett volna!
meg ugye nekem több is van......
ma négy éve majdnem király nélkül maradtatok......
Zilah!
Szeptember 27-28-29.-e Zilah Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük.
1. Andry
2.pep. NEM JÖN KÖZBE SEMMI. SZABI ELINTÉZVE!
3.sanza
4.Fiveurban
5. Mátra felől érkezők maroknyi csapata
6. Lali ( a fényező aki megvette a zimazumát)
7. José (csak szombati indulással, ha lenne még valaki, csatlakozhat)
Zilah!
Szeptember 27-28-29.-e Zilah Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük.
1. Andry
2.pep. NEM JÖN KÖZBE SEMMI. SZABI ELINTÉZVE!
3.sanza
4.Fiveurban
5. Mátra felől érkezők maroknyi csapata
6. Lali ( a fényező aki megvette a zimazumát)
Lábat nem vàllalok kèz a specialitásom de ha mâr ennyire izgatott vagy lehetsz te az első hivatalos kuncsaftom