Szeptember 27-28-29.-e Zilah Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük.
1. Andry
2.pep. nehogy közbe jöjjön valami
3.sanza
4.Fiveurban
Szeptember 27-28-29.-e Zilah Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük.
1. Andry
3.sanza
4.
1. Andry
3.
Szeptember 27-28-29.-e Zilah
Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük.
Mindenki fogott , csak én nem .........folyamatosan kaptam az ívet "mi van balatoni gyerek? " Aztán elegem lett , húztam ki a horgot és képzeld rajta "nyaralt" egy törpeharcsa
Nem tudom kinek küldted a linket , én horogkötésből profi vagyok
1. Andry
3.sanza
4.Fiveurban
1. Andry
3.sanza
4.
1. Andry
3.
Tanúsíthatom, sanza ért a horogkötéshez! Igaz, egy kicsit lassú de profi. Lehet, hogy a szemüveg zavarta.
Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük.
1. Andry
2.
3.
.
.
.
Nem tudom kinek küldted a linket , én horogkötésből profi vagyok
Az a jó a hírdetésben hogy etanolos átalakító után Gp filinget emleget...
Túlélte Andryx is?
Figyelmedbe ajánlom
www.villantomagazin.com/kotese...