Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hell Club
Szép estét mindenkinek
Jó de minek három egyszerre? Vagy van még 4 és ezek csak a hétfő,kedd és szerdai autók
Akkor már tudom ki nyerte meg a lottót...
Kellett màr valami közlekedési eszköz!
Ó mire föl ez a nagy csillagszórás?
Vettünk egy pár mercit!
Szeptember 27-28-29.-e Zilah Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük.
1. Andry
2.pep. nehogy közbe jöjjön valami
3.sanza
4.Fiveurban
Szeptember 27-28-29.-e Zilah Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük.
1. Andry
3.sanza
4.
Szeptember 27-28-29.-e Zilah Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük. 
1. Andry
3.
Meghibásodhatna már a fényképező géped ....
még élesebb helyzetben.
Itt már éles helyzetben!
Élek! Volt kinek szívni a vérét.
Tanúsíthatom, sanza ért a horogkötéshez! Igaz, egy kicsit lassú de profi. Lehet, hogy a szemüveg zavarta.
Szeptember 27-28-29.-e Zilah
Indulás 27. -én reggel 10 órakor az M3 kivezető szakaszán lévő Shell benzinkúttól. 10:30 óra a hatvani, Mol benzinkútnál bevárjuk a Mátra felől érkezőket , aztán irány a határ. A többit a helyszínen megbeszéljük.

1. Andry
2.
3.
.
.
.
Ja és még egy dolog , a múltkor /kb. egy hete/ még 230 lóerős volt
Megmondom őszintén a szöveget már el sem olvastam , leakadtam a lové-nál ..........
Mindenki fogott , csak én nem .........folyamatosan kaptam az ívet "mi van balatoni gyerek? " Aztán elegem lett , húztam ki a horgot és képzeld rajta "nyaralt" egy törpeharcsa
Nem tudom kinek küldted a linket , én horogkötésből profi vagyok
Bocsánat hogy bele...
Az a jó a hírdetésben hogy etanolos átalakító után Gp filinget emleget...
Mi a helyzet Fater , hogy sikerült a pecázás?

Túlélte Andryx is?

Figyelmedbe ajánlom
www.villantomagazin.com/kotese...