Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vas!
Visszanéztem a felvételt és számítógépen már lehet látni mi volt a gond! Sárfelhordás volt!
Na ugye hogy létezik a club 130!
Azért néztem a képeidet tényleg szépen lebontottad az R1-et annak idején, ehhez képest a mi balesetünk smafú!
Ezek szerint nem. Ti nem aprózzátok el
Sziasztok! Remélem a bükki különítmény a hátralévő utat megúszta "meglepetés" nélkül!
Hello!

Vas hazaértünk, illetve értem, mert a fiúk még nincsenek otthon (slussz poénként Dani haverom még egy gyalogost is elütött a nagy felhőszakadásban ezzel lebontota motor teljes elejét, így gondolom már nem is fáj hogy az oldalát Mátrában hagyta! )
Azért én sem úsztam meg kaland nélkül felmentem a pályára (többiek nem merték elválani, nem értem miért...) és szó szerint majdnem úszva értem haza! Megyek a pályán egyszercsak eső, pár perc múlva eláll (na mondom ettől voltatok beszarva!?), aztán kis idő múlva nézem mindenki álla féken, na mi a szar ez? Olyan felhőszakadásba mentem bele, még a jég is esett! Alig tudtam lefékezni a tükörszofft gumival! Faszom... olyan volt mint ha falba mentem volna, a bőrruha kb. 2 pecig birt ellenállni az essőnek, fincsivolt, először a nyárikesztű adta meg magát aztán éreztem hogy itt ott a bőrruhában csiklandoz a víz, és félreállni sehova nem tudtam de már nem is volt nagyon értelme... a csizmámat ha előre döntöttem vízben állt ha hátra akkor is (kis medence alakult ki a pipőben)!
De ez nem volt a csúcsok csúcsa! Megint beleálltak az autók a fékbe, mondom mi jöhet még, a 7 csapás? Nem sokat tévedtem... komplett sár folyó folyt kereszbe a M3-on, de nem csak egy kb. 5-7 lehetett, közben villog az autópálya infomáció a csúszásveszély felirattal! Na ezzel megbírkóztam, újjabb próbát túlélve az éppen kereszbe kasúl csuszkáló motort még csak-csak meg tudtam fogni, de azzal nem számoltam, hogy feltámad a szél és olyan vihar kerekedik! Mondjuk ennek legalább volt haszna mert a folyamatos villámlásmiatt legalább láttam előre valamit, csak a széllőkések probáltak ellőkni az amúgyis folyóvá duzzadt sáros- vizes pályán, hát nem tagadom halálfélelmem volt mert mi van ha tényleg ellők? Úgy átmennek rajtam mint a gyalogbékán!
De sikerűlt, hazaértem a tengelyig hömpölygő vízben!
Azt hiszem szögre akasztom a bukót erre az évre, mellé meg az új borotválkozó tükrömet, majd veszek a motorra másikat!
Köszönöm mindenkinek aki ott volt tegnap

Aki men nem jött az bánhatja.

1 kis érdekesség: maratoni futóverseny ma a városban.

És ez Csak a finomabb verzió.
Lent az alsó rakparton 5 m3 szedtek össze a fiúk.
nehogy azt hidd.....
az elugrás például már nekem is megy......
még a landolást csiszolnom kell.
Ez brutál:
sbk
Azt hiszem 1-2 órát mindenkivel el tudtam volna beszélgetni külön-külön.
Napot!

Nem is emlékszem, hogy mikor volt így együtt utoljára a banda!
tényleg jó volt!
bár az adagok elég kicsik voltak......
Five!
Itthon! Köszönöm mindenkinek! Ez kellett!
Szép estét mindenkinek

Ha minden igaz láttalak benneteket 14:30 körül Vácnál és naon veletek tartottunk volna igaz asszonkával voltam és csemetével na majd legközelebb
Robotos!