Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna tegnap délután lógatás közben leállt a motor, és a haver kényszerleszállás közben lezúzta a gép alját. Nekem cifra nyomorúságnak tűnik mind a balsafa gép, mind a robbanómotor. A kettő együtt meg...
Jó kis örömködés ez is!

Eddig nekünk az volt a baj a repülőkkel, hogy sokat kellett autózni a legközelebbi fel/leszállóhelyig.
Tegnap azonban változás történt. A falu határában van egy embernek 30 hektár területe, amit mostanában nem művel és megengedte, hogy kialakítsunk belőle egy kis pályát.
Tegnap már fűnyírás történt 100m szakaszon, de hamarosan földmunkagép is érkezik, talajt egyengetni.
Hamarosan itt is lesz örömködés nagyobb repülőkkel.
Jelentem hazajöttünk Spanyolból!

De jó kis gurulás lehetett a szombati...
Tátáttáttátátátáátáátáááá
Ezuton fejezzük ki hálánkat Királyi vejünk irányában aki
nélkül ez a projekt nem jöhetett volna létre!
táttáttáttátátátáátátáááá
táttátáttáttátáátáttátáátááááááááá.......
Közhirr
é tétetik:
Bárki ,aki úgy gondolta,hogy megszabadul a királyi elnyomás alól........
az TÉVEDETT!
A jövendő szezont (is) kénytelenek lesztek velünk abszolválni.
Királyi beszállítónk (aki a rokonunk is egyben....)
meggyőzött minket,hogy bőven elég nekünk a hatcá....khm.....szóval nem kell mindenáron a sok köbcentiméter.
Ezért királyságunk beujjitott egy bocit....
Mivel beszállitónk megemlitése sokakban azt a képzetet szülheti,hogy királyi hintónk pici restaurációra szorul,nos az közel jár a valósághoz,ámde kihangsúlyozzuk a pici szócskát.
És mielőtt bárki azt gondolná,hogy a hang amit a motorja produkál,az elegendő lesz neki az előrelépéshez......nos az ezt is csunyán benézte!
majd királyi levelünket fotográfiailag is alátámasztjuk a megfelelő stádiumban.
További élvezkedést kivánunk(amig meg nem jelenünk) mindnyájatoknak.
Tátáttátttátttáátátátátátátátátátáá
És ?
Mi lenne az elképzelés?
Köszi Pep! Már végigrágtam magam többször rajta, ha a tippek mellé pénzt is adnál akkor nekem is lenne elképzelésem!
Üdv! Köszi, jó képek lettek!
túl....
Ez brutál!

De a hozzászólások!

"Ez a valódi sötét oldal, Darth Vader csak cserkész...
A melegítős csókával van az erő"...
Ezt Atix barátunk árulja
http://m.youtube.com/watch?fea...

Ezen beszartam.

Nagyon jó.
Morgen

Gondoltam megosztom veletek:a főtengely a blokkból kiszakadt..

Vajon mekkorát dergázott vele? Túlélte?
Holnap Herceghalom veterán verseny! nincs kedve valakinek kijönni velem?
Fél kilenc körül indulok.....XXIII.ker
Kedves José.

EZ LEMARADT

Honda
Szebb napot mindenkinek

Dev tényleg rég találkoztam veletek, sajnos ez az év nekem nagyon rosszul alakult.
Bízom benne, hogy azért még gurulhatok kicsi csapattal és a találkozókon is ott lehetek. Nézegetek a gurulásról a képeket és a leírásokat nagyon jók, ahogy tudok és még mehetek veletek akkor megyek addig is mindenkit üdvözlök
Vagyányság! Ha minden jól megy és nem lesz nagy szél, én is csinálok egy videot a haverom 1,8 méteres Extra260-áról.
Hi!

Elsősorban FIstvánnak, de hátha érdekel mást is.

FSR