Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem egy Transalpina, de hegy
Mi az a Kőröshegy?
Kőröshegyi fotók

Csak én készítettem fotókat?
Nem baj Főnök, majd máskor sexelünk!
Csákány a dolgozó csapatnak ! Múlt vasárnap valaki eldobta a vasat cseszneken , úgyhogy csak óvatosan .
Bocsi Dénes hogy nem volt több időm rád valahogy most összejött minden jó munkát a videóhoz .
Hidd el Barátom.....tudom mit érzel!
annó nekem is ugyanezt mondta a doki......
hogy nem az a kérdés hogy tudok-e majd moccolni...hanem ha gáz lesz akkor ugyanott törnek a csontok csak csunyábban!
és én nem mertem bevállalni.
pedig nekem a gerincem nem is sérült......(ha jol bele gondolok akkor nem is értem miért pont az maradt ki...)
szóval....
szerintem is óvatos legyél mert ezek a dokik nem beszélnek a levegőbe......
de te tudod......
mindenesetre egy év nem a világ,és ez az elmebeteg csapat mindig várni fog rád!
ha 1 év akkor annyi....
ha több akkor meg annyi.
mi itt leszünk neked mindig!
Nemtudom kik azok az emberek
Pisilde
Mi van a bokorban?
Azért remélem, hogy még Andry is egyben van!
Hello!
Na végre, már azt hittem, hogy teljesen eltűntél innen!
Ha nem is motorozhatsz velünk, de ide azért írhatsz sűrűbben is, mert szerintem nem csak engem érdekel, hogy mi van veled!
Ha az orvosok azt mondják, hogy kíméld magad, akkor fontold meg, de szerintem nem az orvos fogja megmondani neked, hogy mikor mit csinálhatsz, hanem te fogod érezni.
Ha csak lassan javulsz, akkor se keseredj el, mert legalább pozitív irányba haladsz és neked még elég sok időd lesz a motorozásra és bandázásra, az öregebbekkel ellentétben.
Ja és ha úgy érzed, gyúrjá wazze! (az orvos nem fog helyetted )
Gyógyulj gyorsan!

mindenkinek!
Itt a video Pep!
Nekem nagy élmény volt!Köszönöm én is!
1-2 arc nekem még hiányzott, de így is jó nap volt!
Üdv ! Én is köszönöm azt a röpke kis időt amit veletek tölthettem , jól éreztem magam . Csáó.!
Szép estét Mindenkinek!

Tudom, hogy eltűntem, nem véletlenül, inkább nem fájdítottam a szívem a Forumon!
Gratula a mai naphoz, első kézből kaptam az élménybeszámolókat! (amiket irigykedve hallgattam)
Nagyon örülök, hogy jót ment megint a csapat!
Vártam a szeptembert meg az októbert hogy legalább záró Turákra veletek tudjak tartani, az orvosok azt mondták addigra már lehet mindent csinálni, de sajnos nem így lett! A gyógyulás egyén függő….
A 2012 es szezonom már biztos, hogy kilőtték számomra, ha úgy alakul, ahogy most mondják a dokik 1-1,5 év múlva erőltessem még csak a motorozást, és nem biztos, hogy busa kategóriájú motorokat tartsak előtérben motorozás céljára, Max inkább csak garázsban dísznek! (ezt azért nem biztos, hogy be fogom tartani) Ja meg hanyagoljam ezt az autószerelést, ill. bármilyen fizikai munkavégzést, és ne nagyon dobáljam hanyatt magam földre, lépcsőre, se motorral, se gyalog, mert a baleset után nem biztos hogy túl egészséges lenne részemre, mert pont ott fog eltörni a csigolyám, ahol május 1-én a gerincvelő mellett….
Azért a dokikra nem hallgatva szerintem a 2013 szezon záró túrákon tiszteletem teszem.

Széles utat Mindenkinek, találkozunk 2013 szeptember 16-án egy velőspiritós eszegetve!