A nyitva tartás miatt változik szombati meeting időpontja. Először meeting aztán motorozás
2012.10.05 (péntek) 17 órától kifulladásig meeting, PEP által belinkelt helyen.
Hova megyünk meetengelni?
Pep írt fel valamit a 15.ker-ben. Rántott húsos? Akkor oda!
Szombat délelőtt motorozás este 18 órától meeteng a fent említett helyen - hogy legyen mindenkinek jó
Hova megyünk meetengelni?
Pep írt fel valamit a 15.ker-ben. Rántott húsos? Akkor oda!
Szombat délelőtt motorozás este 18 órától meeteng a fent említett helyen - hogy legyen mindenkinek jó
Az a haverom, akinek eddig CRF450X volt, most vett egy KTM 500 EXC SIX DAYS-t. Persze gyárilag meg vannak fojtva az emisszió miatt, de azonnal kapott egy aprókavics rendszert meg hozzá injektor-szoftvert. Azt mondja, hogy olyan brutális lett, hogy az már fáj, de emellett olyan kezelhető, hogy az is fáj. Akinek eddig EXC525 volt és kipróbálta, máris rohant a boltba megrendelni. Az ára viszont hivatalosan elég borsos.
Na akkor nem jól tudtam, az én fajtámban 2002-nél volt a váltás. Igen lehet javítani de én most az egyik Sprinteremmel jártam úgy, hogy azt nem javították mer mindenki azt mondta, hogy nem lehet?,!
Nekem most újítottak fel két db porlasztót a dci Renault Cliomban, darabja 30000 ft volt meg 5000 ft munkadíj a kettőre. 245 ezer km után elfogadható költség szerintem. A másik kettő még jó állapotban volt. Ami még problematikus lehet a magasnyomású szivattyú, de arra is megvan a felújító technológia.
Meg àllítòlag ezeket eggyenként is lehet cserélni nem csak együtt! Mert elég horror ha mindegyiket cserélik, de ebben van a biznic a szerelőknek! De kinn jobb minőségű a benzin ugyhogy èn belevàgnék a vàsàrlàsba!
Na, megnéztem. 97-ig volt sima dízel ezekben, 98-tól CDI. Erősebb is, kevesebbet is fogyaszt, jobban is megy. A porlasztó csúcsok makkannak meg, ugye? Talán te mondtad, hogy ezeket már fel is tudják újítani, nemcsak cserélni, ugye?
A motorja elég sokat kibír ami elromolhat majd rajta az az injektor, szerintem a CDI-nek ez az egy átka van. Pesten egyébként nagyon szeretik ezeket a taxisok, simán kibírnak 4-500 ezer kilométert. Meg szerintem ott jobban is szervizelik őket.
2012.10.05 (péntek) 17 órától kifulladásig meeting, PEP által belinkelt helyen.
1.Andry
2.sanza
v