Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok köszi a visszajelzést!

Robotos azért vártam mert nem jött csak, most az ihlet!

Az igazat megvallva az írás közben megint átélem az ott töltött perceket amelyek ro..dt jók voltak! Következő túrán viszont tööbb Club-os is kell mert úgy még jobb lett volna!
Fasza lett
Addig addig agyaltam hogy kitaláltam
Aki nem tudott menni a Román túrára annak 1 kis fájdalom díjként:

VASÁRNAP irány a Kőrös hegy ,utána megesszük az összes velős pirítóst

na
ki van benne

Ui: persze a román túra csapat is jöhet

FIGYELEM!

Indulás Vasárnap 9:00 Nagykőrösi út 179 (keeway motorbolt)

1 pep
2 menya
3 Robotos
4 José
Baszki Dev .

Ez hihetetlen űber fasza leírás.

........sajnos , mint útolag kiderült az a fekete "micsoda" mégiscsak megevett 6 dl olajat... ........a láncra verést , azért megemlithetted volna
Dev! A leírásaidat mindig hatalmas élvezettel olvasom!
Az igazat megvallva már kicsit hiányzott is, de szerencsére pótoltad!
Köszi!
Szép estét mindenkinek

Tetszetős leírás legközelebb remélem már veletek tudok tartani valamerre
Felülhetsz mögém! Szülinapos!
Én "megtvettem" a storyt!
Még mindig jó tollad van!
Azon gondolkoztam, hogy megpróbálom összeszedni a Román túra emlékeit egy rövid kis leírásban

Indulás 2012.09.06-án csütörtök reggel. /már akinek/

Én személy szerint elindultam szerdán este Szegedre bár csak tesómig jutottam Pestre. Tudom ez nem túl hosszú mindegy...

Szóval csüt. reggel találka Pep-nél az OMW-kúton ( csakhogy a fönci ne húzza föl magát gondoltam megemlítem a túra leírásban ) óóó egy pillanat valami láncspray meg motorolaj áá mindegy csak úgy eszembe jutott

Tehát mindenki befutott kivéve Five (nem értem mié nem jött elénk) 3db K8-as Busa, 1db K3-as Busa meg valami fekete... Le poroszkáltunk szeged irányában majd gondos túraszervezés következett Andryx előadásában. Rájöttünk ,hogy megint van nálunk vagy egy térkép egy otthon hagyott GPS (pedig bekészítettem ) és némi ruha.

Románia előtt két feladat volt még hátra. Egyik a határ előtt tankolni mer nálunk sokkal drágább így ez nagyon logikus döntés volt és valami kaja becserkészése. Mindenki éhes volt én asszem nem is ettem

Nagylaki határátkelés rettentő nehézkes volt , mire levettem a sisakom már indulni is kellett mer Andry lezsírozott mindent.

Ja csak megemlíteném így utólag, hogy még itt nagyon izgultam ,tudom-e majd tartani a tempót a többiekkel. De meg nyugottam NEM!

A további utat már egy kicsit megváltozott tájon folytattuk ami néha furi volt de hála a Club társaknak nem volt időm merengeni a táj szépségeiben
Az első nagyobb város ahol megálltunk Arad behajtottunk nem kis feltünést keltve a helyi erőknél, egy pénzváltó előtt. Itt kipróbáltuk román nyelvtudásunkat mely kimerült a Köszönöm külföldi megfelelőjében. Köszi a segítséget túravezetőbácsi!
Majd elfelejtettem Busati, rögtön csajokat akart beszervezni a túra további kilométereire akik úgy beindultak hogy nem bírtuk leállítani őket de szerencsére kibírtuk szabadítania a péklányok karmai kezéből Atit

Mivel volt már mindenkinél lé, jöhetett a motorozás tovább. Sok szép helyen megálltunk mint például valami tónál, ami utólag kiderült, hogy a Duna felpuffasztva Egy kicsit benéztem de mindegy. Aztán mentünk tovább volt jó út, volt félig jó út, volt jó enduro út .
És egyszer csak kezdett mindenki fáradni meg esteledni is úgyhogy szállás keresésbe kezdtünk. Ez a gyakorlatban annyit tett, hogy Andryt beküldtük mindenhova mi meg kint vigyorogtunk elégedetten, mint a rohadt tök

Az első szállás megér egy pár mondatot
(nem mintha nem lett volna jó)
A cigánytelep közepén egy egész korrekt épület melynek a hátsó parkolója egy sörraktár. Nagyon zsír!
De sebaj ez minket nem tántorított el, főleg hogy jó drága volt a hely 1800 Ft/ kopf / day. A vacsoráért fizettünk kb. 5000Ft-ot öten piákkal együtt, bár ebből Busati itta meg a legtöbbet a kis mohó zugivó
Aztán irány a szoba: A csapat két szektorra oszlott a horkolósok és Andryx és Busati. Ez maradt a többi szálláson is hasonlóképpen.

Na de elég másnap reggel irány az igazi kaland amiért ezt a sok kilométert megtettük az első mondhatni bemelegítő szerpentin Transalpin maga a sok hajtűkanyarral és visszafordítóval
Nagyon be voltunk lelkesedve de hát ahogy kezdett lemenni a nap a hőfok is vele együtt ezért gyors öltözködés (ugye Sanza) és mire feleszméltünk már a Szegedi rém le is lépett Fasza persze, hogy pont nem a jó útfelé ment. Nem baj sok volt neki a benzine meg a térereje is meg a társasága is

Tehát következőre másnap reggel találkoztunk vele úgy 50Km-rel arrébb. Gyenge reggeli aztán repültünk tovább a köv távra, hogy elérjük az igazi látványosságot a Transfogarast. De ne menjünk ennyire előre majd elfelejtettem egy kis leírást készíteni a Transalpin-on látottakról.: Tehát szikla, hajtű kanyar, visszafordító felfele menetbe meg lefele menetbe de vagy 40%-os szintkülönbségekkel.És ha kimerészkedtünk az út szélére volt vagy 500m-es szakadék. Nuku felfestés,szalagkorlát meg előjelző táblák, mi a fasznak az a vaksötétbe Ha valaki béna pusztuljon meg!

De egyébként szép nagyon

Hol is tartottam, ja igen még egyszer nem akartunk beleesni ugyanabba a hibába. A szállást még a szerpentin alján elkezdtük keresni (Andryx), nehogy megint az éjszakába kelljen moccozni. Sikerült is Draculánál szállást találni mely egyben vegyesbolt és kocsma és szállás meg disco is. Nem aprózzák el. Meg ittunk egy-pár sört meg egy pár felest. Mer ez is nagyon drága hely volt aztán irány a horkolós részlegbe. Persze Five-nál sosem bírtunk Sanza elvtárssal hamarabb elaludni ezért mindig az öreg szelíd horkolására hajtottuk álomra a szemünket.

A túra leírásból kimaradt egy csomó vár meg város látogatás meg minden de ezt majd a többiek jobban el tudják mondani mer én mindig azzal voltam elfoglalva, hogy azt a fekete valamit utól érjem

Uccsó nap: reggeli megkávézás után reggeli telefonkeresés (bocsi tesóm a pár nem fogadott hívásért) majd induló Dracula vára alá. Melyet hála a többieknek nagyon sokáig tanulmányoztam. Ennyi volt wháááam

A T.fogaras kicsit rosszabb út volt mint az Alpin de sz.tem sokkal szebb helyeken visz nekem nagyon bejött

Miután ezeket lenyomtuk megindultunk hazafele aztán Szegedi halászléval a bendőben laza gurulás Bp.-ig majd ott szétválás és ment mindenki a szélrózsa minden irányába.

Köszi a részvételt mindenkinek de mi volt az a fekete motor ami már nem eszi az olajat azt nemtom

Na csá, hülye köcsögök!
Én is de az ütést még lejátszuk
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Hát... Bódog Szülinapot!
tátttáttátttátátátátááttááááááá...........
közhírré
tétetik:
Isten éltessen engem a harmadik születésnapomon!
tátttátttáttátátáátátátátáááááá....
.
kő papír olló-ban
a király üti a föncit......
nem lesz eső
15 napos időjárás előrejelzés
2012. szeptember 13 – 15.
frissítve: 17:30
3 napos részletes előrejelzés (Közép-Magyarország)
Reggel [°C] Délben [°C] Este [°C]
Ma
csütörtök
szeptember 13.
13
Eső Szeles
15
Eső Szeles
12
Eső Szeles
Holnap
péntek
szeptember 14.
12
Erősen felhős
22
Erősen felhős Szeles
17
Szitálás, gyenge eső Szeles
Holnapután
szombat
szeptember 15.
14
21
16
Erősen felhős
Beválási esély 73%

Nyugaton novemberi hideg és eső...

2012. szept. 13. | Szerző: mikes | Szólj hozzá az előrejelzéshez!

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, a Dunántúlon sokfelé, keleten csak elszórtan várható eső, záporeső. A nyugati tájakon jelentős mennyiségű eső eshet. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. A csúcshőmérséklet a tartósan esős nyugaton mindössze 10-17 fok között alakulhat, keleten akár 25 fokos meleg is lehet még.

Pénteken átmenetileg csökken, majd délutántól ismét megnövekszik a felhőzet. A hajnali, reggeli órákban, illetve este újra valószínű eső, zápor. Erős maradhat az északi, északnyugati szél.

Szombaton is borongós, szeles időre van kilátás, de már csak elszórtan fordulhat elő kisebb csapadék. Kissé erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnaptól hűvös reggelek, 20-25 fokos nappalok lehetnek, és megjelennek a hajnali párafoltok is. Igazi kora ősz ígérkezik...
2012. szeptember 13. csütörtök – Este 2012. szeptember 14. péntek – Reggel
12
Eső
11
Eső
16
Zápor
20
Közepesen felhős
11
Intenzív eső
16
Szitálás, gyenge eső
10
Intenzív eső

12
Erősen felhős
10
Erősen felhős
12
Erősen felhős
15
Erősen felhős
9
Erősen felhős
12
Erősen felhős
9
Szitálás, gyenge eső

Jelenidő térkép Jelenidő térkép
Magyarország aktuális időjárása, részletes adatokkal és 5 percenként frissülő hőtérképpel...
Vízhőmérséklet Vízhőmérséklet
A Tisza, a Duna, a Balaton és számos magyar folyó illetve tó, naponta frissülő vízhőmérséklet térképe...
Radarkép
Az animált radarképről megtudhatod hol esik eső vagy hullik hó az országban, nincs többé váratlan felhőszakadás...
Műholdképek
Kövesd nyomon az ország felett gomolygó felhőket és ciklonokat animált műholdképeink segítségével...
Veszélytérkép Veszélytérkép
Szélsőséges időjárási jelenségek és veszélyes körülmények, régiós bontásban....
Szmogtérkép Szmogtérkép
Magyarország és Budapest levegő minősége, részletes táblázatban és térképes formában is....

Hírek

Friss
Programajánló
Híreső
Közlekedés
Közérdekű
Autómenedzser
Heti Válasz
Ingatlanmagazin
Mandiner
Femina

[kiemelt] 7 órája Híreső Víz alatt Las Vegas (videó)
13 perce Mandiner IMF: Korai lenne feltételekről beszélni
36 perce Mandiner Azeri ügy: az Európai Parlament elmarasztalta Azerbajdzsánt
48 perce Femina Már gyerekkorban megmutatkozhat a homoszexualitás? - A szakértő elárulja
48 perce Femina Kitett magáért! Katalin hercegné mesés selyemruhában keltett feltűnést
55 perce Heti Válasz Gyorshír: Példátlan tragédia történt - egyetlen hajszálon múlt, és közel 20 ember vesztette életét
1 órája Autómenedzser Fotók a füst miatt egymásnak rohant négy kocsiról
2 órája Ingatlanmagazin Fehér: a hétköznapi elegancia színe. Íme, a példák
3 órája Autómenedzser Letartóztatták a Kill Bill sztárját
6 órája Ingatlanmagazin A 60-as, 70-es évek tipikus családi házainál a felhasznált energia kétharmada kárba vész

h i r d e t é s
Facebook
Összes hír » Híreső

Víz alatt Las Vegas (videó)
2012. szeptember 13. csütörtök, 11:11
Intenzív záporok csaptak le az Egyesült Államok délnyugati részén, kedden.
KÖPÖNYEG.HU
Időjárás

Előrejelzés
Jelenidő térkép
Veszélytérkép
Radarképek
Műholdkép
Infra műholdkép
Klímaadatbázis
Időjárási modellek
Percről percre
Városlista

Egészség

Légszennyezettség
Pollentérkép
Pollennaptár

Fesztiválok

Fesztiváltérkép
Fesztiválnaptár
Fesztiválhírlevél
Fesztivál ajánló

Közösség

Fórum
Blog
Híreső
Képeslap küldő
Gyerekeknek
Fórumszabályzat

Észlelési napló

Archívum
Segédlet

Játék

Tippjáték

Kedveljük őket

fidelio.hu
Dunaújváros Online
ClassProgramok.hu

Add-onok
Gyakori kérdések
Írj nekünk!
Facebook
Twitter
RSS

© 2006-2012 Arkon Zrt. Impresszum | Médiaajánlat | Szolgáltatási feltételek | Rólunk írták | Írj nekünk! | Állás | Bugjelentés
ingatlan.com | ingatlanmagazin.com | ingatlanwiki.com | alaprajz.com Díjaink: Felhasználóbarát Honlap
MIVEL MIVEL
mivelhogy aztat mondtam
mivel?