Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már be akartam linkelni èn is!
Sìrtam rajta!
ok, hívj fel amikor van időd. Én bármikor rá érek, ez az egyik nagy előnye a mostani állapotomnak
Hy club

Ezen behu.
http://youtu.be/uvYxXBMqEOM
Jövö hèten tènyleg lehetne már egy meeting!
Na angolos!

Otthon vannak a műanyagjaim amiből kellhet neked. De ahogy néztem vannak karcosak is sajna
Mindegy én összepakolom az összeset hétvégén és jövő héten ha jó neked is összefuthatnánk.

DE LEHETNE MEETING IS!

Csak hallkan megjegyzem
aztat mindjárt gondoltam, de hiába nézelődtem a videók között sehol se találtam. Se gyorsasági, se onboard se semmilyen kategóriában.
ezt meg ...
Maistear Lacikának!
http://youtu.be/yx54FenVFyU
vazze.....
akkor most vegyek egy bömöst?....
hy club.
Ez jó lesz?
(english bugyibilder)
Volt már hayabusád?
És te csak franciázni tudsz? persze a férfi lesz a fönök akkor már gusztus dolga!
Erős angol kell
Na jó èn direkt nem ìrtam de, igen! Gáboxx tehet mindenröl!

( Mert megpróbált utol èrni minket az Xx-el! )
Én nem tudom, nézve ezt a videót nagyon megkívántam a száguldozást. Nyilván nem ennyire eszetlenül, de hasonló tempóban.
Ne féljünk kimondani jó érzés száguldozni, ha jól emlékszem, mentünk mi jókat, még régen Gáborxx társaságában.
Akármikor mentünk túrázni, és ha volt olyan szakasz, amikor elgurult a gyógyszerünk, mindig azt mondtuk, hogy hú de k.va jó volt!

Igen észrevettem, de azért nem szóltam, mert szerintem a bmv kicsit "nagypapás"...
Szerintem rohadt felelötlenek! Jô nem azt mondom mentem át èn is kèt kamion között mèg hülye pöcs koromba amikor mèg busa volt (de lehet csak azèrt mert nem volt rajta fèk! )

Ja az elözö felsorolásból kimaradt a Bmw gs 1200, denekem a Bmw olyan mint a Harley Davidson- olyan ki ha èn nem motor)
Bakkerman egy rugóra jár az agyunk!
V2-ből a 100Le már megfelelő, mert abban van nyomat bőven.
Az a baj hogy nekem baromira tetszenek a nagy túraendurók, de mindegyik V2, meg kb.100 lóerö! Most a kawasaki kiadta a versyst a z1000-es blokkal de az is visszafolytva 120 le.-re! Most akkor marad ami van: ktm adventure, suzuki dl1000, Honda varadero, kawasaki versys,triumph xc 800 stb.
DE! Csak egy sportmotor mellè! És innen bilibe lóg a kezem...
Jó is meg olcsó is, de szerintem ezek a mindenes motorok igazán semmire nem valók.
Biztos meg van az a réteg akinek egy praktikus szállítóeszköz kell, de aki, az élményér motorozik, annak szerintem unalmas lesz ez a motor.
Meg ahogy a tesztpilóta mondta "hiányzik belőle a móka faktor".

Röviden és tömören: Zozo Ba..meg, gyenge lenne az neked!