Otthon vannak a műanyagjaim amiből kellhet neked. De ahogy néztem vannak karcosak is sajna
Mindegy én összepakolom az összeset hétvégén és jövő héten ha jó neked is összefuthatnánk.
Én nem tudom, nézve ezt a videót nagyon megkívántam a száguldozást. Nyilván nem ennyire eszetlenül, de hasonló tempóban.
Ne féljünk kimondani jó érzés száguldozni, ha jól emlékszem, mentünk mi jókat, még régen Gáborxx társaságában.
Akármikor mentünk túrázni, és ha volt olyan szakasz, amikor elgurult a gyógyszerünk, mindig azt mondtuk, hogy hú de k.va jó volt!
Igen észrevettem, de azért nem szóltam, mert szerintem a bmv kicsit "nagypapás"...
Szerintem rohadt felelötlenek! Jô nem azt mondom mentem át èn is kèt kamion között mèg hülye pöcs koromba amikor mèg busa volt (de lehet csak azèrt mert nem volt rajta fèk! )
Ja az elözö felsorolásból kimaradt a Bmw gs 1200, denekem a Bmw olyan mint a Harley Davidson- olyan ki ha èn nem motor)
Az a baj hogy nekem baromira tetszenek a nagy túraendurók, de mindegyik V2, meg kb.100 lóerö! Most a kawasaki kiadta a versyst a z1000-es blokkal de az is visszafolytva 120 le.-re! Most akkor marad ami van: ktm adventure, suzuki dl1000, Honda varadero, kawasaki versys,triumph xc 800 stb.
DE! Csak egy sportmotor mellè! És innen bilibe lóg a kezem...
Jó is meg olcsó is, de szerintem ezek a mindenes motorok igazán semmire nem valók.
Biztos meg van az a réteg akinek egy praktikus szállítóeszköz kell, de aki, az élményér motorozik, annak szerintem unalmas lesz ez a motor.
Meg ahogy a tesztpilóta mondta "hiányzik belőle a móka faktor".
Röviden és tömören: Zozo Ba..meg, gyenge lenne az neked!
Sìrtam rajta!