200 fölött? Az nem motor!
A ZX12 sokkal könnyebbnek tűnt mint a busa, teljesen más a súlypont elosztása. Az az érzésed, hogy dől ki alólad. Állati agresszív, sokkal jobban reagál a gázreakciókra mint a GSXR 1000-es. Tuti nem kopna el az első gumi három szezon alatt sem. A fogyasztása 180-220 as tempónál 10-12 l. 8 l alá nagyon nehéz szorítani, esetleg ha áll. Mindenki döntse el hogy megéri e, hogy mit kap cserébe?
Hy én meg nyomon a köztisztánál az éjszakát.
este10 töl reggel 6 ig. utána boltba 12-13 ig aztán haza alvás vissza este 10 re. ez van.
De jön a tavasz nemsokára.
ne is kérdezd Monor nem lenne messze de idáig mind két alkalom akkor volt mikor melóztam
Szívesen mennék és találkoznék veletek
Mondjuk tényleg úgy a legegyszerűbb találkozni velem ha repültök és persze az új részen
Ígérem igyekezni fogok, hogy a legközelebbin ott tudjak lenni legalább 1 kicsit addig is itt nézegetem és olvasgatom a történteket
Na Úrak én elteszem magam holnapra!
Legalább is megpróbálom mert ez tegnapról mára nem sikerült ugyanis hajnali egykor ébresztett a security szolgálat, hogy közölje velem, hogy riaszt a bolt és nyugodjak meg mert nem betörtek hanem szükséges az aktúális szervíz vizit és hogy majd intézkedjek!
(de akkor minek hívott fel, ha tudta, hogy nem törtek be?)
Na felzaklatottság miatt nehezen de elaludtam, mire az alkalmazott hívott a nyitáskor hogy pittyeg a riasztó és gáz van! Na bazzz...
amikor árultam a busát normálnak hirdettem!
Aztán akkor már néztünk ezt azt amit kítünőnek hirdettek!
hazajöttünk és átjavitottam a hirdetést Kítűnőre! Legszívesebben újszerűnek hirdettem volna a látottak alapján.
na hallod, néztünk karcmentes motort ÚGY!
Hogy idom nem volt rajta és 10 dobozban volt hozzá alkatrész széthányva! Épp, hogy be tudtuk indítani!
A pofám leszakad! Köpni- nyelni nem tudtam!
amelyik megtetszik fel kell ajánlani a cserét +zsét....
én így már kétszer majdnem cseréltem,itt a használtauton..
Csak vissza kellet lépjek,mert a "kítűnő" -nek hirdetett állapottól nagyon messze álltak...
az xx még csak-csak
de a 2006 os hayabusa kritikán aluli állapotban volt....
egyébként olvasgatom a szakirodalmat ezekben az ihinséges időkben és egyre jobb villany motorok vannak!
mennek 200 fölött, de azon gondolkoztam,hogy lehet megszokni hogy nincs hangja? azért az eléggé hiányozna a jövőben!
Figyelj vennék én busát (kedves fórumtársaim néha felhívják figyelmemet egyre- egyre), de akkor mit csinálok a már meglévő motorral?
Kettőt egyszerre nem fogok tartani és várni hogy eladjam!
Na mi van? Ahhoz, hogy veled találkozzon az ember el kell, hogy utazzon, vagy mi van?
Meeting? Messze van Monor?
Régen a M3 Mekinél is volt meeting az közelebb lenne mi (nyugi nekem is...)
amikor elöször mentem a fazer 1000 rel azt hittem nem megy egy henger.. Hú de furcsa volt....
Aztán vettünk egyet mert mindig utassal megyek és mert el akartam adni a hayabusát...Nagyon jó motor a fazer 1000 összességében...
De a szívem mélyén én hayabusás maradtam
nekem a busa motorban (első generáció) az tetszett hogy 1300 köbcenti csak úgy dohogott nem járt dohogott!
Na az szerelem!
A yamaha meg úgy jár mint egy svájci óra! Hasonlóan a hondához!
Ez is jó de olyan preciz és kimért.
A ZX12 sokkal könnyebbnek tűnt mint a busa, teljesen más a súlypont elosztása. Az az érzésed, hogy dől ki alólad. Állati agresszív, sokkal jobban reagál a gázreakciókra mint a GSXR 1000-es. Tuti nem kopna el az első gumi három szezon alatt sem. A fogyasztása 180-220 as tempónál 10-12 l. 8 l alá nagyon nehéz szorítani, esetleg ha áll. Mindenki döntse el hogy megéri e, hogy mit kap cserébe?
Dev erre most mit is lehet mondani majd egy meeting során kiderül
FIGYELEM. Vannak kiskutyáink.
Holnap teszek fel képeket.
Ha kell valakinek( INGYEN ) keressen meg.
Hy én meg nyomon a köztisztánál az éjszakát.
este10 töl reggel 6 ig. utána boltba 12-13 ig aztán haza alvás vissza este 10 re. ez van.
De jön a tavasz nemsokára.
Na most vagy te nem dolgozol ott, vagy ő nem utazik
Na mindegy nem variálok, jobb a boldog tudatlanság
Szívesen mennék és találkoznék veletek
Mondjuk tényleg úgy a legegyszerűbb találkozni velem ha repültök és persze az új részen
Ígérem igyekezni fogok, hogy a legközelebbin ott tudjak lenni legalább 1 kicsit addig is itt nézegetem és olvasgatom a történteket
Legalább is megpróbálom mert ez tegnapról mára nem sikerült ugyanis hajnali egykor ébresztett a security szolgálat, hogy közölje velem, hogy riaszt a bolt és nyugodjak meg mert nem betörtek hanem szükséges az aktúális szervíz vizit és hogy majd intézkedjek!
(de akkor minek hívott fel, ha tudta, hogy nem törtek be?)
Na felzaklatottság miatt nehezen de elaludtam, mire az alkalmazott hívott a nyitáskor hogy pittyeg a riasztó és gáz van! Na bazzz...
Aztán akkor már néztünk ezt azt amit kítünőnek hirdettek!
hazajöttünk és átjavitottam a hirdetést Kítűnőre! Legszívesebben újszerűnek hirdettem volna a látottak alapján.
Hogy idom nem volt rajta és 10 dobozban volt hozzá alkatrész széthányva! Épp, hogy be tudtuk indítani!
A pofám leszakad! Köpni- nyelni nem tudtam!
én így már kétszer majdnem cseréltem,itt a használtauton..
Csak vissza kellet lépjek,mert a "kítűnő" -nek hirdetett állapottól nagyon messze álltak...
az xx még csak-csak
de a 2006 os hayabusa kritikán aluli állapotban volt....
mennek 200 fölött, de azon gondolkoztam,hogy lehet megszokni hogy nincs hangja? azért az eléggé hiányozna a jövőben!
Kettőt egyszerre nem fogok tartani és várni hogy eladjam!
Na mi van? Ahhoz, hogy veled találkozzon az ember el kell, hogy utazzon, vagy mi van?
Meeting? Messze van Monor?
Régen a M3 Mekinél is volt meeting az közelebb lenne mi (nyugi nekem is...)
Aztán vettünk egyet mert mindig utassal megyek és mert el akartam adni a hayabusát...Nagyon jó motor a fazer 1000 összességében...
De a szívem mélyén én hayabusás maradtam
Én meg amúgy is nyugodt pali vagyok... nem igaz fiúk!
Erről tudsz valamit?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
mondjuk nekem nem kell
Na az szerelem!
A yamaha meg úgy jár mint egy svájci óra! Hasonlóan a hondához!
Ez is jó de olyan preciz és kimért.