na hali mindenkinek,
kifestetten,leparkettáztam....nincs a térdemen bőr......
holnap még egy kis szegőléc....és a konyhában egy kis tapétázás. aztán kész is vagyok.
Hát, hogy is mondjam a túra útvonal még kiforratlan
Vagyis még képlékeny és alakítható. Na jó tulajdonképpen még nem tudjuk
De lelkesek vagyunk
Nagyon komolyra fordítva: és hozzá teszem ezek csak az agyamban kialakult elképzelés amelyet még Gáborxx sem tud.
Day one: eseménydús autópályázás a tengerig én leginkább kezdenék egy kicsit északabbra mint legutóbb, mondjuk a Rijeka közelében fekvő Lovran, Opatija részen. Ezek a települések ro..dt szépek szerintem.
2.-ik nap: neki indulás a déli világnak de a tengerparton végig a főúton addig még meg nem unjuk. Karlobag elég szép és nagy város szerintem lehetne itt a szállás aznapra. Ez kb 150Km, tudom kicsit kevésnek tűnik de ha akarjuk mehetünk tovább akár Zadar-ig is . Vagy esetleg mazoknak még lejjebb
3.-ik napon megcéloznánk teljesen horvátország legdélebbi részét amely Dubrovnik. Na ide én igazából szerettem volna mindig eljutni de ezidáig nem sikerült
4.-ik napon induló hazafele de a múlt éviből okulva hazafele az autópályáról letérve a Plitvicei tavaknál meg lehetne aludni. (ezáltál látnánk is belőle valamit). És utána a főúton közelednénk kis hazánk felé amely egész haladós és jó minőségű út.
De ez már az ötödik nap!
De mivel nekünk csak kb 3 napunk lesz ezért az egészet fellehet forgatni és 180fokkal kibillenteni oszt majd lesz valami.....jóccakát
Te király vagy!