Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Club!
Hy club.

Fasza idő van.

nyomom a 12 órát és még élek sokak örömére

Csók mindenkinek.
Ez hatalmas, nagyon jók!
Akkor ki van rajta?
Te, se!
na és én?
Szép estét mindenkinek
A kutya olyan árakat mondott, hogy...

A motoralkatrèsz.eu-n a felèèrt meghozta a srác!
Ès azèrt az nem mindegy!
Majd elmesèlem ha találkozunk.
Látom Zorro Barátom üzleteltél a Kutyával tán?
Te pont nem vagy rajta!
Szép jó estét mindenkinek!
Főleg hogyha engem látsz uge!
Èn egy párat elöhivattam A4-ben ès kint van a melóba a falon!
Amikor nagyon tele van a ceruzám akkor mindig rájuknèzek ès máris jobb!

milen jó lenne egy két képet előhívatni is de ebben a felbontásban meg egyesével leszedegetni
evribodri.
Háj emberek!
Én mindent feltöltök a sportmotor.hu-ra. A jövőben is felfogom tölteni vágatlanul.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Szép napot mindenkinek!

Andry ha már ennyit foglalkoztál a csoporttal és a képekkel azért fel tölthetted volna a te képeidet is persze ha vannak
Minden esetre ez a csoport dolog fel piszkált és nézelődöm alternatívák után én is
Valentin nap reggeli meglepetés!

Sajnos a csoportos fajl küldési projekt megbukott a google miat.
Marad az emailes megoldás, elküldöm a jelszót a google groupson keresztül.

Megszűnt a fájlfeltöltés és az oldalak létrehozásának lehetősége a Google Groupsban

A bejelentés megtörtént már szeptemberben, de a legtöbb felhasználó valószínűleg csak mostanában szembesült vele, hogy a Google már nem teszi lehetővé fájlok feltöltését és oldalak létrehozását a Google Groups (Google Csoportok) tagjai számára. A már feltöltött oldalak, fájlok még megvannak, de február folyamán azok is el fognak tűnni, szóval tanácsos most letölteni mindet (ehhez a Google csinált egy "Download all files /pages" funkciót).
Azt javasolják, hogy a felhasználók a Google Sites alatt hozzák létre az oldalaikat, és a fájlokat is ott osszák meg egymással. Egyszerű fájlmegosztásra a Google Docs-ot javasolják.
Számomra egyelőre nem tűnnek ezek megfelelő alternatívának: a Groups fájlmegosztó funkciójában az volt a jó, hogy a csoport bármelyik tagja tudott feltölteni, tehát nem volt szükség központi adminisztrációra. Ez nem igaz se a Docs-ra, se a Sites-ra. Látszik ez a gyakorlatban is: az a csoport, amelyiknek én a tagja vagyok, most már egyszerűen levelezőlistának használja a Groups-ot, és fájlmegosztásra a Toldacuccotot használja, ami jóval kevésbé kényelmes és elegáns.
A Groups átalakulása egyébként ezzel nem ér véget. Múlt hónaptól lehet tesztelni az új felületet (egyelőre csak angolul), a "Preview the new Google Groups experience" linkre kattintva. Majd én is átnézem, hogy mi is változott, és megírom ide.
És még vennem kell ezt azt hozzá...

De az igazi csodafegyvert Oszi testvérünktől veszem és akkor elkészül a halálcsillag tavaszra!
Szép estét mindenkinek

Zorro látom készülsz a szezonra