Na az már széthullott egy picit, de nemsokára ha beindul a szezon és minden hétvégét Arlón töltünk majd visszatér az élet. Mondjuk az pont a másik típusu topic mint az itteniek többsége, ott télen nincs élet viszont szezonban minden nap a hétvégi gurulások megbeszélése zajlik.
Hali!
Frankó, hogy meggyógyultál, de azért bátor vagy, hogy belevágsz, mert nem lesz valami gatyarohasztó meleg!
/ ha te nem beszélhetnél nagy büntetés lenne az neked…))))) /
Atesz,írtad ,hogy akad a váltó karod,próbáld meg a csatlakozásnál befújni valami teflonos olajjal ,nekem is olyan dzsuva jött ki mint állat!
Csapágybolt vagy biciklis boltban lehet kapni száraz olajnak hívják mert nem rántja magára a port ,bicónál a láncra használom mert nem teszi tönkre a görgőket.
Próbáld meg azzal,ja én a kuplung bovdent is ezzel fújom !
Atesz,az a gond ,hogy a krómtisztító csak ideiglenes megoldás,nem akarlak elkeseríteni ,én már keresem ,hogy hol tudom újra krómoztatni a csövet meg a hűtő takarót
Beteg a fater?
Nem irigykedem,isten mencs csak vicceltem
Fuvarozással foglalkoztok?Milyen irányú a tevékenység?Én is fuvarozok csak én néger vagyok,régebben nemzetköziztem most már benn nyomom országon belül
Ne irigykedj, nála dolgozok és én intézem a pénzügyeket és látom, hogy alig jövünk ki a pénzekből. A sofőröknek sokszor jobb a dolguk mint neki. Én is remélem, hogy jó idő lesz és a fater tud jönni.
Lehet, hogy akkor honap ismét..........?