Akkor a rugó akadhatott ki vagy tört el. Mennyi km van a gépedben? Bár mindegy mert ilyenről utoljára a P10-nél hallottam. Nem nagy dolog. Esetleg valamiért szorul a tengely, nem dőlt arra az oldalára valamikor?
ki vagyok akadva..
ma lemosom szépen az intrut aztán veszem észre hogy a lábtartó konzol tiszta rozsda. nézem a bukócsövet az is rozsdás. hát mondom..
szerintem egy éves motornak nem szabadna rozsdásodni. sós uton meg nem mentem. elmentem motorozni. útközben a váltókar szart be, váltás után nem ugrik vissza. olyan pipa vagyok hogy most héten addig veszekszek a uzukiba amíg nem nem csinálják meg.
VÉLEMÉNYEKET KÉREK!
Csak a kezedtől függ, kilehet jönni 5,5 -ből is bár az már tényleg nyugodt tempót igényel, nálam 6,5 az átlag és ebbe belefér egy ki dinamikusabb motorozás is, viszont ha folyamatosan húzod neki akkor a 8-10 az tényleg valós
Naja olyan fasza a hangja még gyári csővel is mint egy mozdony,csak azért a fogyasztásban is megmutatkozik ,hogy két ekkora templom torony van a lábad között.
Ja egész jó az ára,elő törlesztettem volna a kicsiben és leadtam volna ,és egy nagy vassal haza gurultam volna ,bár elég nagynak tartom a motort mármint az 1800ccm et ,szerintem felesleges ekkora !
ma lemosom szépen az intrut aztán veszem észre hogy a lábtartó konzol tiszta rozsda. nézem a bukócsövet az is rozsdás. hát mondom..
szerintem egy éves motornak nem szabadna rozsdásodni. sós uton meg nem mentem. elmentem motorozni. útközben a váltókar szart be, váltás után nem ugrik vissza. olyan pipa vagyok hogy most héten addig veszekszek a uzukiba amíg nem nem csinálják meg.
VÉLEMÉNYEKET KÉREK!
nézzétek meg jó kis motoros bolt nagyon jó árakkal