Sziasztok! Láttam sokan keresnek itt cagiva alkatrészt, így hát én is leírom a bánatom.
Cagiva w4 (50ccm)hez keresek 6-os váltót, alapból 3 as van benne, de úgy láttam hogy ugyanaz a blokk öntvénye mint a super citynek. (ebbe biztos vagyok, csak leirom ha valaki rám tudna cáfolni). Ha valakinek lenne elfekvőben és el is adná azt megköszönném.
Email:matya2004@gmail.com
Tel:06306924922
Előre is köszönöm a segítséget!
Hali mindenkinek az lenne a nagy kérdés hogy Cagiva primahoz keresek gáz és kuplung bowdent van esetleg típus azonos vele vagy esetleg honnan tudnék szerezni? Válaszokat előre is köszönöm!
Szia! Nem tudom aktuális e még, de a Minarelli RV blokk gyári önindítója megegyezik vele, a pajzs és a bendix kivételével. Az áttételezés kompatibilis. De ha veszel bontottat, arra figyelj, hogy az RV-re rámegy az AM6 önindítója is. Itt már lehetnek hazudások.
Szevasztok segítség kellene hoztak javításra egy cagiva super sity 50-est infó kellene hogy a teleszkópba menyi olaj kell száranként ha valakinek infója van küldjön üzenetet vagy hívjon :06706322983 köszönöm.
Sziasztok.
Nemréguben sikerült vasarolnom egy cagiva prima nevezetű méregzsákot.
Viszont nem tökéletes még.
Magasabb fordulaton dadog.
És nem jó az önindító.
(az előző tulaj sikeresen ledaráltatta benne a kis fogaskereket... :(,)
Szeretném a segítségeteket kérni.
Honnan tudok beszerezni önindítót vagy abba való fogaskereket?
Valamint mik a helyes karbi beállítások?
Segítséget előre is köszönöm.
Cagiva w4 (50ccm)hez keresek 6-os váltót, alapból 3 as van benne, de úgy láttam hogy ugyanaz a blokk öntvénye mint a super citynek. (ebbe biztos vagyok, csak leirom ha valaki rám tudna cáfolni). Ha valakinek lenne elfekvőben és el is adná azt megköszönném.
Email:matya2004@gmail.com
Tel:06306924922
Előre is köszönöm a segítséget!
Olyan kis fogaskereket honnan tudok szerezni?
Nemréguben sikerült vasarolnom egy cagiva prima nevezetű méregzsákot.
Viszont nem tökéletes még.
Magasabb fordulaton dadog.
És nem jó az önindító.
(az előző tulaj sikeresen ledaráltatta benne a kis fogaskereket... :(,)
Szeretném a segítségeteket kérni.
Honnan tudok beszerezni önindítót vagy abba való fogaskereket?
Valamint mik a helyes karbi beállítások?
Segítséget előre is köszönöm.
Prima/Super City feszültségszabályzó és gyári kuplung lamellák és rugók eladóak!
Cagiva Príma 50, kék idomszett, hátsó ülés/tank takaró idom eladó.
Ugyanitt sok Príma alkatrész eladó.Telefon. :+36-30-471-1895
Amúgy egy kuplungkar kellene ha van esetleg bovdennel is. (vagy anélkül is jó lenne)