szia!valahol megtudom nézni hogy néz ki az a betét, ennek hiánya miat adhat olyan hangot mindha kalapálnának benne csörömpölve ha megfogom a bordákat csak ráteszem a kezem már felére csöken a hang
Üdv,a W 12-nél a szelephézag a szívó oldalon 0,8,akipufogó 0,12.Ráadásul az állítócsavar,és a szelep között van ilyen rugós-porcelán betét amit előszeretettel dobnak ki.
szia az enyém is adja csak nem ennyire sokszor szétszedtük és mindent jónak találtunk ,te jutottál valamire hogy mi is ez a hang én hallottam egy másikat annak nem volt csak motor hangja semmi más
Minden motor nagyon jó, ha rendesen karban van tartva.
Azt viszont tudni kell, hogy a Cagivához, főleg az endurókhoz, rémesen kevés alkatrész van.
Körbenézel a piacon, látni fogod.
Üdv!!Egy olyan problémám lenne hogy CAGIVA VMX 125 89-es-hez keresek komplett gyújtást,ha esetleg valakinek van netán tudna szerezni az írjon már mert nagyon sürgős lenne!!Előre is köszönöm.
Van egy 125 ccm W8 motorom sajnos megállt a blokkja, vettem egy elephant blokkot de a gyújtás nem egyezik meg. érdeklődnék hogy az elephant gyújtása beköthető a w8 gyújtásához ? Vagy kell vennem egy másik gyújtótrafót ?
Nagy nehezen találtam :) és még egy kérdésem volna mégpedig hogy akárhogy állítom a karbit mindig fekete a gyertya és egy fordulat után lehörög, lehetséges hogy nagyon sok olajat kap ? És ha igen akkor avval mit lehet csinálni ?
Hello. Olyan kérdésem lenne hogy ez a 4 szelepes vagy a 2 szelepes verzio ? A pontos fajtájára lennék kiváncsi és hogy hol lehet komplett henger tömítést venni hozzá. Előre köszönöm a válaszokat :)
Azt nem tudom hogy meik része lehet a hibás csak anyit mo dot a tulaja hogy gyujtás baja van de letetem a cseréröl mert csak 3 srbeséges és a városba nem hiszem hogy meg felelne nekem na meg az alkatrész is elég nehészkes hozá inkább maradok az f12mnél meg az mtx 80r nél
Ha gyújtáshibás az már eleve necces.
Cagivához nehéz lesz alkatrészt találni, sajnos.
Konkrétan melyik részével van a baj?
Lehet csak az önindítót kell cserélni, lehet a gyertyát, lehet a pipát, mert kilazult.
Sziasztok egy cagiva cocis 50 en en töröm a fejemet elvileg csak gyujtás hibás és vajon a piaggio nak a gyujtás elektonikáját betudom e kötni rá valaki hátha csunált már hasonlót
Sziasztok
Újonnan érkeztem közétek! A múlt hónapban vettem egy Planet 125-öt. A papírozás után most érdekelne van-e BP-en valaki, akinek hasonló van? Lenne egy csomó kérdésem. Tib159
Én nem ajánlom az Italmondót.
Új termékkel kereskednek, de nem mindegy, hogy Elephant, vagy Tamanaco.
S ők se tudják, pontosan melyik, ezért a kettőből kapsz egyes, s félő, hogy rossz lesz. Speciel én már jártam így a múlt hónapban.
Mérd le, s hívd fel őket, hogy a méretnek megfelelőt keresel. Vagy esetleg másik alkatrész üzlet.
Sziasztok.1990es cagiva mitonak esetleg tud valaki linket adni szervizkonyvrol,vagy kapcsolasi rajzrol.pover motort szeretnek bekotni csak nem eggyeznek aszinek es a csatlakozo le lettek vagva.koszonom
Üdv !
Két napja vagyok büszke tulajdonosa egy 125-ös Cagiva Tamanaconak. Az elektronikájával kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Az akkumulátor teljesen le volt merülve, sav alig volt benne , de ezt tudtam is. Világítás (első-hátsó + féklámpa ) a generátorról megy . Duda működik, és a világítás is ha leáll a motor (Néhány percig, amennyit rá tudott tölteni a generátor . ) Ha feltöltöm az akksit remélem jó lesz. Szeretnék rá irányjelzőket rakni, kábelek megvannak, viszont fogalmam sincs , hogy az irányjelző relét merre találom. Elektronikus index relére szeretném cserélni mivel LED-es indexeim vannak. Megtudná mondani valaki, hogy hol találom az irányjelző relét , illetve, hogy ha rákötöm a 3 lábú elektronikus relét (aprilia RX-ben volt) akkor az működőképes lesz -e ? Köszönöm szépen !
Azt viszont tudni kell, hogy a Cagivához, főleg az endurókhoz, rémesen kevés alkatrész van.
Körbenézel a piacon, látni fogod.
Cagiva City 50-ről mi a véleményetek? Üzembiztisabb, jobb, mint pl. egy Honda Dio?
Van egy 125 ccm W8 motorom sajnos megállt a blokkja, vettem egy elephant blokkot de a gyújtás nem egyezik meg. érdeklődnék hogy az elephant gyújtása beköthető a w8 gyújtásához ? Vagy kell vennem egy másik gyújtótrafót ?
Üdv Laller
Cagivához nehéz lesz alkatrészt találni, sajnos.
Konkrétan melyik részével van a baj?
Lehet csak az önindítót kell cserélni, lehet a gyertyát, lehet a pipát, mert kilazult.
Újonnan érkeztem közétek! A múlt hónapban vettem egy Planet 125-öt. A papírozás után most érdekelne van-e BP-en valaki, akinek hasonló van? Lenne egy csomó kérdésem. Tib159
Új termékkel kereskednek, de nem mindegy, hogy Elephant, vagy Tamanaco.
S ők se tudják, pontosan melyik, ezért a kettőből kapsz egyes, s félő, hogy rossz lesz. Speciel én már jártam így a múlt hónapban.
Mérd le, s hívd fel őket, hogy a méretnek megfelelőt keresel. Vagy esetleg másik alkatrész üzlet.
Két napja vagyok büszke tulajdonosa egy 125-ös Cagiva Tamanaconak. Az elektronikájával kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Az akkumulátor teljesen le volt merülve, sav alig volt benne , de ezt tudtam is. Világítás (első-hátsó + féklámpa ) a generátorról megy . Duda működik, és a világítás is ha leáll a motor (Néhány percig, amennyit rá tudott tölteni a generátor . ) Ha feltöltöm az akksit remélem jó lesz. Szeretnék rá irányjelzőket rakni, kábelek megvannak, viszont fogalmam sincs , hogy az irányjelző relét merre találom. Elektronikus index relére szeretném cserélni mivel LED-es indexeim vannak. Megtudná mondani valaki, hogy hol találom az irányjelző relét , illetve, hogy ha rákötöm a 3 lábú elektronikus relét (aprilia RX-ben volt) akkor az működőképes lesz -e ? Köszönöm szépen !
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy elefant 3 125-be milyen típusú dugó kell?
Tehát ebbe: http://125stradali.com/wp-cont...
Két típust is találok hozzá: http://italmondo.hu/shop/27-mo...
http://italmondo.hu/shop/27-mo...
A kettő között annyi a különbség, hogy az egyiken alul van egy félkör bemarás, a másikon pedig nincs.
Melyik lehet a jó? Vagy esetleg mind a kettő?