Sziasztok segítségeteket akarom kérni van egy cagiva freccia 125 6sebeséges power mikor hozzám került kapot új dugót gyűrűt membránt túl folyt a benzin vettem bele új tűszelepet megyek vele kb 1km-ert 80-90 aztán hírtelen leáll nehezen indul be akkor is csak úgy ha befogom a levegőszürönél mi lehet a baja?
Szia.Nekem volt W 12-m is.A blokk erős nyomatékos jó a motor súlyelosztása,endúrózásra kiváló.5 sebesség,műanyag tank,elöl-hátul brembo fékek.Könnyen szerelhető,nincs benne blanszlánc,csak vezérmű(másképp oldották meg).Nincs tipusbetegsége,nem eszi a váltót stb...Alkatrészeket nehezebb hozzá szerezni,mint a japán társaihoz,de nem lehetetlen.Viszont sokmindenben azonos az elődjével,a T4-el.Ez volt az enyém,jelenleg is eladó Egerben.
szia olvastam hogy van egy w12 esed én most akarok eggyet venni a fiamnak .mennyire megbizható .alkatrész elátás ? egyátalán mire érdemes figyelni ennél a motornál ?Ja meg nem utolsó szempont mennyire magas motor?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
W 12-t szeretnék venni,és érdeklődnék hogy kinek milyen tapaszteleta van vele?Szervíz igény,alkatrészellátás,típus hibák esetleg amire vásárláskor jobban kell figyelni......
Előre is köszönöm.
Sziasztok, segÍtséget szeretnék kérni tőletek: esetleg ha tud valaki super cityhez plexit, idomokat, első sárvédőtartó műanyagokat, az legyenszÍves jelezze. Az esetleges segÍtségeket előre is köszönöm ! Természetesen megvételre.
Most akarok vásárolni egy W8-at. Sajnos eléggé romokban van , sok rajta a tenni való ehhez kérnék tőletek majd segítséget.
Első körben egy kapcsolási rajzra lenne szükségem , vagy olyan helyre ahonnan letudom tölteni.
Segítséget szeretnék kérni :
Fiam, canyon-jához (600) keresünk önindítót !
Sajnos már egy éve nem működik a mocija és már nagyon hiányzik nekünk a gurulás:-( ha tudnátok segíteni tök jó lenne :-)!
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy mekkora az optimális főfúvóka 50es Supercitybe, ha a porlasztó Dellorto PHBG 20BS.
Nem a gyári adatra vagyok kíváncsi, hanem arra amivel a lehető legnagyobb végsebességre tudok szert tenni.
Köszönöm.
Üdv.PG
Helló!
Segítséget kérnék van egy super city és szuperül be vágja a 1.7L 15km alatt hosszú távon 60al mentem gyorsabban nem is nagyon lehet mert cső gázra szinte semmit nem csinál. Csak akkor pörög normálisan és megy is ha 1-2-3-4-5-6 csőgáz akkor kipörög és megy 130at .
Dellorto 28 MD karbi van rajta, szét szedtem és ahol a tűszelep van az a fúvóka 210-es. Tű fentről a másodikba van.
Hol lehetne kisebb fúvókát beszerezni/kapni?
Válaszokat előre is köszönöm
Szeretnék segítséget kérni tőletek.
W 12-t szeretnék venni,és érdeklődnék hogy kinek milyen tapaszteleta van vele?Szervíz igény,alkatrészellátás,típus hibák esetleg amire vásárláskor jobban kell figyelni......
Előre is köszönöm.
Most akarok vásárolni egy W8-at. Sajnos eléggé romokban van , sok rajta a tenni való ehhez kérnék tőletek majd segítséget.
Első körben egy kapcsolási rajzra lenne szükségem , vagy olyan helyre ahonnan letudom tölteni.
Üdv Lajos
Frecciához keresek komplett kábel köteget. Akinek van, vagy tudja merre találok, az kérem jelezze.
Előre is köszi
Segítséget szeretnék kérni :
Fiam, canyon-jához (600) keresünk önindítót !
Sajnos már egy éve nem működik a mocija és már nagyon hiányzik nekünk a gurulás:-( ha tudnátok segíteni tök jó lenne :-)!
http://www.manualedereparatie....
cagiva w12 /1993
Abban kérném a segítségeteket, hogy mekkora az optimális főfúvóka 50es Supercitybe, ha a porlasztó Dellorto PHBG 20BS.
Nem a gyári adatra vagyok kíváncsi, hanem arra amivel a lehető legnagyobb végsebességre tudok szert tenni.
Köszönöm.
Üdv.PG
Cagiva W16 W12 , hogy mennyi olajat az első felfüggesztés
Segítséget kérnék van egy super city és szuperül be vágja a 1.7L 15km alatt hosszú távon 60al mentem gyorsabban nem is nagyon lehet mert cső gázra szinte semmit nem csinál. Csak akkor pörög normálisan és megy is ha 1-2-3-4-5-6 csőgáz akkor kipörög és megy 130at .
Dellorto 28 MD karbi van rajta, szét szedtem és ahol a tűszelep van az a fúvóka 210-es. Tű fentről a másodikba van.
Hol lehetne kisebb fúvókát beszerezni/kapni?
Válaszokat előre is köszönöm
Cagiva Riverhez keresek generátor forgó részt!
Ha van valakinek eladó kérem jelezze! :)
logan.karolyi@gmail.com
Esetleg telefonon : 06305556978
Az köszi van. Nem tudsz esetleg vkit aki foglalkozik ilyen motorokkal?