Sziasztok! Egy Cagiva Roadster 521 típusú szépséggel szemezek, de semmilyen felhasználói véleményt nem találok róla. Van esetleg valakinek ezzel a motorral tapasztalata? És meg is osztaná esetleg?
Valaki bont Elephant-ot, vagy Tamanaco-t?
Szükségem lenne pár alkatrészre.
Leginkább km/h spirál kellene.
Ezen kívül ami még fontos olajtartály a csövével.
Persze, ha jó állapotú!
Sziasztok!cagiva w12-höz keresek alkatrészt. Elsősorban első lanckerék takaró idomra volna szükségem de egyéb alkatrész is érdekel!
Email vagy tel szám is megfelel ahol érdeklődhetek!
sziasztok! valaki tudna nekem segíteni abban hogy van egy cagiva elefánt 125 ccm vízhűtéses power nélküli motorom. az a baj hogy a dugó teteje nincs síkba a hengerrel, milehet a baj? dugó vagy hajtókar? (így vettem a motort) válaszokat köszönöm.
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Székesfehérvár környékén Canyon 600-a?
Az én T4-Canyon keverékem kicsit zörgőssé vált, s jó lenne egy kis segítség, hogy melyik irányba induljon a felújítás.
Előre is kösz!
Helló. Mito 92 évjáratú 3 küllős hátsó kerékbe lévő kerékcsapágyak közötti távtartó cső mérete kellene. Vagy jó állapotú távtartó is érdekelne. Köszönöm.
125-ös Super cityhez keresek komplett dellorto vhsb 34 es karburátort és a műanyag beömlőt a henger és a karburátor közé!
E-mail: outbackxtspt@gmail.com
Tel: 06209545879
Sziasztok!! eladó egy cagiva freccia 125 bontva de inkább egyben szeretném eladni!! mindene meg van!!! egyben 70000ft de komoly vevőnek alkuképes!!! tel: 06 20 329 4267
Hali, 35-ezer cakk-pakk az egész hengerszett, csak egy új dugó kell bele és a világból is kimegy, nincs meghúzva a henger fala, csak a dugó kapott, és esztergáltatott hengerfej van hozzá, nem gyári 125-ös
Cagiva W8-hoz keresek kilométeróra meghajtót (forgásváltó, első keréknél), 1992-es évjárat. Akinek van, kérem szóljon!
Előre is köszönet.