A szakdolgozatírásról is megvan a véleményem, meg a témámról is.
A téma egyébként az atipikus foglalkoztatási formák. Elég sok hozadéka lenne, ha sűrűbben alkalmaznák. Ez a 8 óra is szánalom, mindenki csak ellóg belőle. Nem értem, miért nem lehet lelépni, ha végeztél a munkáddal. És innen még lehet jó hosszan folytatni, meg jó messziről indulni és messzire érkezni.
Nem bonyolult, hanem sok idő meg munka meg kutatás. Megvan már egy része, de még nincs kész. És utálom az egészet, meg tök feleslegesnek tartom. Csak egy hülye hagyomány, amit már rég el kellett volna felejteni, és csak doktori vagy mester szinten kötelezővé tenni.
Nem, te kis kuki, nem a föld alatt éltem.
Nem lehet belőle megélni, ha ismernél egyet is, tudnád, hogy az ország kicsi, és 100ból max 5 él meg belőle, azok is azért, mert bulikat is szerveznek vagy lemezboltjuk van.
Feküdjéé inkább le, késő van már, te meg még kicsi vagy.
A téma egyébként az atipikus foglalkoztatási formák. Elég sok hozadéka lenne, ha sűrűbben alkalmaznák. Ez a 8 óra is szánalom, mindenki csak ellóg belőle. Nem értem, miért nem lehet lelépni, ha végeztél a munkáddal. És innen még lehet jó hosszan folytatni, meg jó messziről indulni és messzire érkezni.
Az enyém nem cég szinten értelmezhető. Annál kicsit globálisabb. Csak én elég radikálisan gondolkodom róla, az a baj.
Ezek szerint köztetek már történt valami, hogy te tudod.
Nem lehet belőle megélni, ha ismernél egyet is, tudnád, hogy az ország kicsi, és 100ból max 5 él meg belőle, azok is azért, mert bulikat is szerveznek vagy lemezboltjuk van.
Feküdjéé inkább le, késő van már, te meg még kicsi vagy.
nyeh...kész a szakdolgozatom...a héten sikerült 8órát aludni...van mit pótolni...
mivanveletekmi?