Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jáj, szociológus vagy akkor már értem, mér nincs értelme
Én nem féltem. És jól tettem. De ha te mondod, legyen, hiszek neked, mester.
A szakdolgozatírásról is megvan a véleményem, meg a témámról is.
A téma egyébként az atipikus foglalkoztatási formák. Elég sok hozadéka lenne, ha sűrűbben alkalmaznák. Ez a 8 óra is szánalom, mindenki csak ellóg belőle. Nem értem, miért nem lehet lelépni, ha végeztél a munkáddal. És innen még lehet jó hosszan folytatni, meg jó messziről indulni és messzire érkezni.
de vót
mi a gyökről beszélünk?
Mer nincs értelme.
Az enyém nem cég szinten értelmezhető. Annál kicsit globálisabb. Csak én elég radikálisan gondolkodom róla, az a baj.
Amúgy se nem volt félnivalóm. De a kedvedért örülök.
mér hülyeség? enyimet elkérte egy cég és gondolom profitált belőle, mert azóta se láttam őket
szerencsére nem tudom, de te örüjjé, hogy hazaparancsolta az asszony
Nem bonyolult, hanem sok idő meg munka meg kutatás. Megvan már egy része, de még nincs kész. És utálom az egészet, meg tök feleslegesnek tartom. Csak egy hülye hagyomány, amit már rég el kellett volna felejteni, és csak doktori vagy mester szinten kötelezővé tenni.
Ejj, de rossz vagy.
Ezek szerint köztetek már történt valami, hogy te tudod.
nem lehet túl bonyolult...
szerencsére hazament mielőtt kiderült volna
Megírhatnád nekem. Köszi!
Ádika nigró? Észre se vettem. Jól titkolja.
kit érdekel nagy lapaj nigrók elmondják a demagóg véleményüket
nem kedv kérdése én könnyen beszélek
Most?
Jó neked. Az enyém nincs kész, és nincs is kedvem foglalkozni vele.
Nem, te kis kuki, nem a föld alatt éltem.
Nem lehet belőle megélni, ha ismernél egyet is, tudnád, hogy az ország kicsi, és 100ból max 5 él meg belőle, azok is azért, mert bulikat is szerveznek vagy lemezboltjuk van.
Feküdjéé inkább le, késő van már, te meg még kicsi vagy.
kész van az engine, ami üzemanyag nélkül megy, buzi?
Fél óra, és motoroshang.hu ! :)
na mivan buzik
nyeh...kész a szakdolgozatom...a héten sikerült 8órát aludni...van mit pótolni...
mivanveletekmi?
hali hóó . .
mi vótá te vákond? éltél a főd alatt de meglehet abból élni rendesen,csak nem megy mindenkinek .