Akkor fasza, ha te elférsz rajta akkor jó lesz.
Valamikor összefutunk a szezonban, erre fele tele vagyunk apriliásokkal, csak még Gyurkesznek nem jött meg az esze.
Zsirkaraj. Egyszer megmutatod élőben? Nekem is ez lesz a következő, csak nem tudom hogy néznék ki rajta a 193cm-emmel és a 110 kilómmal. Sosem láttam még élőben ilyet.
Én sem vagyok fórumozó típus de nagyon sokszor kihúztak már a csávából 1-2 hasznos tanáccsal! Ez vonatkozik a helyi és az RSVForum.com-os fanatikus tagokra! És ezt nagyon köszönöm nekik!
Igaz NEM!Tunci hanem capo 140-150 km/o tempó ,5-5,5 körül jött ki,3osztrák túra,600-km,600-km,1000-km es...szakaszocskák,fele kint,fele ithon,M1 javarèszt,kint meg bundesz
Áááá dehogy...csak imitálom,bár?betegen is kb dupla km em van egy motoron ;)
A pici MZ-t nem is számolva..mert az már csúnya lenne kb idèn capo 3000-pic moci szintèn...ès mèg csak most jön a java,jöv 7-en pl salzburgring
16Oal teljesen jó a 7.5. Az ezres V2 nagyon csukló függő. A 6 az ratyi, arra nem kell tuono. Én egyszer mértem 6,2őt...kérdés az a mérés is mennyire volt pontos, de akkor végig 8O-9O-el pötyögtünk egy túrán, már agybajt kaptam a végére. . Nyilván sok kerék, tiltásig forgatás meghozza a 9-1O litert.
Hali! Nekem a Shell 95 nitro jött be. Én arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyit fogyaszt a gépe? Nekem 7.5 alá még nem ment, de volt már 8.4 L is. 8 lityi az átlag. Viszont tegnap találkoztam egy milléssel, neki 6 litert fogyaszt, ami hihetetlen és egyben bosszantó is.
Most voltam... de ,te meg Prágában söröztél,...ahelyett hogy velem ... vagy a kulcsát itt hagyhattad volna a mocinak .. szép a géped ...gyere túrázni június végén...most szervezzük egyébként május elsején lent leszek...
Szupi Nekem már van is egy kedvencem... Bakonybél...közel a balaton ,meg nekem sincs messze... ...az időpont is kafa... ...de, remélem , még csatlakoznak ehhez a projekthez ...részemről ok minden
Valamikor összefutunk a szezonban, erre fele tele vagyunk apriliásokkal, csak még Gyurkesznek nem jött meg az esze.