Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy Aprilia rx 125 vázba bele e lehet tenni mindenféle kokányolás nélkül az Aprilia tuareg 125 rotax 127 blokkot? Köszönöm előre is.
Helló!Megtudja valaki mondani ,hogy egy Aprilia Tuareg Wind 50-be milyen váltóolaj való..vagy mi a tapasztalat,milyen viszkozitás lenne a legjobb bele?Köszönöm előre is a válaszotokat.
Sziasztok Apriliások!amennyiben szeretnètek csatlakozni,egy nem règ indult Apriliás csoporthoz a facebookon,keressètek ezen a neven a csoportunkat"APRILIA TUAREG WIND HUNGARY".További szèp napot mindenkinek!
Helló mark0110!
Vezérműszíj felső fogaskerekem van 10 ezerért jó állapotú/ Dunakeszin az Aprilia kereskedésben 50 ezer/, talán hátsó rugóm is van/5 ezer/.20/292-4099.
Sziasztok!Aprilia tuareg 350 wind-be,hany darab kuplunglamella kell es milyen tipusu,szeretnem felujitani,mivel magasabb fordulatnal van hogy kicsit megcsuszik,koszi!
Sziasztok valaki esetleg tudna segiteni aprilia tuareg 350 wind alkatrészekel? Főtengely vezérmű szijhoz valo fogaskerekek első fék hatsó rugó vagy hol tudom ezeket be szerezni? Köszönöm
Sziasztok nagyon nagy segítségre lenne szükségem van egy 350es 4t aprilia etx, es hatso feknyeregre illetve egy üzemanyagtartalyra lenne szuksegem/ vagy pedig még az érdekelne, hogy melyik fajta aprilia alkatreszek jók a 350hez, valaszotokat elore is köszönöm
Sziasztok van egy Aprilia tuareg 350 em es elmentem vele motorozni mikor beindítottam öninditoval beindult mentem vele kb fel órát es aztán leállítottam es utana mikor be akartam indítani az önindító nem tekert csak kattogott es nem indul be nem tudom mi lehet vele. Segítsetek lecci!
Sziasztok! Aprilia tuareg rotax 127-es blokk alkatrészek érdekelnének engem (henger hengerfej bal oldali blokközép/vagy esetleg egy donor blokk ) ha valakinek van valamije jelezze felém akár privátban! előre is köszi :D
Aprilia tuareg rotax 127 hez keresek vizpumpát
06307131883