Aprilia tuareg 127 rotax blokkos!
Egyben illetve alkatrészként eladó!
Nem üzem képes!
Minden rajta van nem hiányos!
Fel éve áll!
Privátban illetve telefon több információt elmondok ha érdekel!
Helyileg : Borosd megye
Felsőkelecsény
Tel. : 06202592376
Sziasztok!
Van egy Aprillia Tuareg 600-as motorom.Nem régiben vásároltam keresek olyan valakit Szeged vagy környékén akinek ilyen motorja van.Műszaki és használati tanácsokért.
A segítséget előre is köszönöm.
Elérhetőség:06-70-62-22-801
Sziasztok! Tuareg Wind 125-höz keresek km meghajtót illetve km óra spirált. Első generációsom van,de tudtommal kompatibilis az összes Tuareggel, talán még az RX és a Pegaso is
Sziasztok!
Beszámoltam egy gyújtáshibás Tuareg 125ccm mocit.
A kérdés, hogy mennyit érhet így?? Szívótorok szakadt. Önindító forgat, szikra nincs.Rotax 127es blokkal ha jól tudom.
ETX 350-ről első hátsó köpeny ingyen.
Öregek,de határba csapatni még teljesen jók. Ha valakit érdekel, írjon rám.
Dunakeszi és környékén .
gabor8181@freemail.hu
70 202 70 75
Valakinek van eladó jó állapotú vagy új főtengelye,henger szett-je aprilia tuareg rally 125-höz?
Gyártási éve:(1993)
Egyben illetve alkatrészként eladó!
Nem üzem képes!
Minden rajta van nem hiányos!
Fel éve áll!
Privátban illetve telefon több információt elmondok ha érdekel!
Helyileg : Borosd megye
Felsőkelecsény
Tel. : 06202592376
Aprilia Tuareg alkatrészek eladóak.Érdeklődni üzenetben vagy telefonon
06308740159
Van egy Aprillia Tuareg 600-as motorom.Nem régiben vásároltam keresek olyan valakit Szeged vagy környékén akinek ilyen motorja van.Műszaki és használati tanácsokért.
A segítséget előre is köszönöm.
Elérhetőség:06-70-62-22-801
Megvételre keresek Aprillia ETX 125-öst vagy Tuareget,de csak forgalmival (nem baj ha lejárt).Lehet akármilyen csotri,csak a váz legyen jó,nem törött,csavarodott.Minél olcsóbb,annál jobb!Van egy régen Olaszból behozott szép ETX-em,azt szeretném hivatalossá tenni.Ha valakinek netán volna,csörgessen 06205661644
Beszámoltam egy gyújtáshibás Tuareg 125ccm mocit.
A kérdés, hogy mennyit érhet így?? Szívótorok szakadt. Önindító forgat, szikra nincs.Rotax 127es blokkal ha jól tudom.
70 202 70 75
125-ös Tuaregbe /Rotax123/berugótengely+racsnis kart emberi áron honnan lehet szerezni?Bontott is érdekelhet.
Köszike!