Sziasztok! AM5-ös RX blokkját szeretném lecserélni am6-osra. Ugyebár az am6-os a váltó résznél szélesebb. Arra lennék kíváncsi, hogy a felfogatási pontokon és a dekliknél is szélesebb-e, mint az am5?
Itt egy kép az RX-emről:
Sziasztok!
2000 előtti 50-es RX-nek mit lehet csinálni, hogy ne kelljen a 70-ért is szenvedni?
A kipufogót kellene kibelezni? (rezonátor rész) Membránból szűkítést kivenni? Nem akarok csak úgy tudás nélkül nekiállni, mert ha a fent említett műveletek elvégzése után még rosszabb lesz, akkor inkább hagyom.
Egyébként 14-es karburátor van rajta.
Kicsit rossz, hogy másnak ilyen 80 fölött mennek ezek a motorok, nekem meg érezhetően nem megy jól valami miatt.
Tényleg olyan érzés, mintha valami visszafogná.
Sziasztok! Mivel magam is RX50 tulaj vagyok, létrehoztam egy közösségi oldalt, ahová szívesen várok minden típustársat. Csatlakozzatok minél többen! Szívesen várok képeket, infokat is a típusról. Ehhez csak csatlakoznotok kell, és máris tölthettek fel.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki kapcsolási rajzot linkelni aprilia rx 50 hez a motor 1999 es évjáratú. Régóta keresem de sehol nem találtam még. Előre is köszi!
Eladó SX 50-es motorom. Megvan mind a két gyári kulcsa, valamint a motor papírjai. Hibátlan állapotban vannak az idomok, jól húz a motorja.
Tuning alkatrészek a motoron:
- Polini rezó és végdob
- 21-es Dellorto karburátor
- Airsal hengerszett (70 vagy 80 cm3)
- 2 kormánymagasító
- Stage6 LCD kijelző
Hiányossága: a gyári műszerfal nincs rajta, csak a műszerfal eleje, viszont van feltéve helyette egy Stage6 LCD kijelző.
A gumik, -tárcsák jó állapotúak, így egy jó darabig gyakorlatilag költségmentesen használható a motor.
Eladó 95, évjáratú RX50 vázam. Balesetmentes állapotban, ha szükséges az eredeti osztrák papírjait adom hozzá.. Ára 20.000.- Megtekinthető Egerben, vagy Miskolcon.
Valamint elsőkerék, hátsó teleszkóp, idomok, féknyereg... néhány maradék.
nem volt használva zsír új a hátsó lánckereket lefújtam feketére de kiderült hogy nem jó az enyémre így felesleges ezért eladóm ár : 10.400 ft postát én állom
tel : 06202855945 vagy benceveleny14@freemail.hu
Üdv!Az a kérdésem,hogy az RX másik teloszárába is lehetne rugót tenni,vagy annak más a belső kialakitása.Terepen,pályán használom és keményiteni szeretném,vagy felejtős az egész és inkább telo csere?
Aprilia rxen (98) érdemes kikötni a különoljazót véleményeket szeretnék.
Előre is köszi.