Amikor majd az új powert összerakod, úgy állítsd be a bowden holtjátékot, hogy amikor csukva van a szelep, a bowden véletlenül sem feszítse(ne a mágnesnél ütközzön fel). Akkor kevésbé törgeli a szárakat. Ha ezt így csináltad, akkor elnézést az okoskodásért :)
Sziasztok!Keresnék ritka bordás lánckeréktengelyt 94'es rxbe! csak a tengelyt! Valamint Power nyelvet,de csak nagyon jó állapotút,mert most halt meg a második..mindig kiugrik belőle a bovden vége! Cserébe ha érdekel valakit szívesen tudok adni km óra meghajtót,esetleg sűrűbordás komplett váltót,hibátlan power motort..de kp-ra is megveszem,csak valakinek legyen sürgősen!! köszönöm előre is :) !!
U.i: 34es dellortoba ki mekkora főfúvókát használ? 160as elég bele?
2000 évj. RS125 alkatrészek eladók. Komplett gyujtás ,kábelköteg, összes elektronika , digikijelző , power elektornika+motor bowdennel. 122 es blokkfelek deklik, bendix, vízpumpa, Aprilia pegaso műszerfal , komplett elsőfutómű 99%gumival , fékkel , kormány és kiflik ... csak be kell tenni és kész. komlett rozsdamentes váz, központi teló. hátsó fékrendszer(tárcsa nélkül).
+ sok apróság. Érd:06308718608. Kérésre mindent körbefényképezek csak még nem jutottam el odáig.
Üdv .esetleg van valakinek membrán eladó.az enyém alatt átlátni fény felé fordítva .karbi nélkül forgatva kicsit vissza -vissza nyomja a benzin keveréket a szívó csonkon.
Sziasztok! rx 125-öm van az lenne a kérdésem hogy beindul megy,és mikor már nagyon pörög,lefullad 3.-4dikbe,1 perc és rugásra indul karbi tiszta power jó,delorto 34es van rajta,légszürö cserélve,benzintank,és csap tiszta!olyan mintha kifogyna a benzin!valaki tudna segíteni mi lehet a probléma?elöre is köszönöm!
Továbbra is gondban vagyok az rxel pöcre indul stabil alapjárat van de nem reagál gázra semenyire karbi benzin csap légszűrő takarítva (sőt másik karbival is ez a jelenség )bowdwe hibátlanul huzgálgassa a subert.power nincs felakadva .membrán szivó csonk nem lukas repedt akármi .momden építő ötletett szivesen fogadok
Sziasztok. Valakinek van elado supermoto szett vagy enduro kerekszett? 91es rotax 123as motorban van kipufogo folytas? Regebben volt ilyen motorom,de a mostaninak alig van kipufogo hangja.
Alul imbusz csavar ki, leenged, csavar vissza. Blokk tetején nagy műanyag csavar, nagy lapos csavarhúzóval ki, 1 liter 75w hajtóműolaj vagy 10w motorolaj be, csavar vissza. Évente egyszer minimum érdemes lecserélni.
Krisz195
Rotax 122 vagy 123? Ha 122es akkor 6deci kell bele
A kuplungdekni aljan van egy inbusz csavar azt kitekered es le tudod engedni
Feltolteni a felso muanyagcsavarnal tudod, ami alatta van muanyagcsavar, ott csak figyeled a szintet nehogy tulmenjen
U.i: 34es dellortoba ki mekkora főfúvókát használ? 160as elég bele?
Az lenne a kérdésem , hogy ROtax 122-123 kuplung és váltó egy az egyben megegyezik?
előre is köszönöm a választ :)
+ sok apróság. Érd:06308718608. Kérésre mindent körbefényképezek csak még nem jutottam el odáig.
Ekkor en rahuzom a szivatot es hagyom alapjaraton egy kicsit utana tokeletes
Csakis membranhiba lehet nekem is ez volt csak nekem reagalt gazadasra csak nem forgott ki
Rotax 122 vagy 123? Ha 122es akkor 6deci kell bele
A kuplungdekni aljan van egy inbusz csavar azt kitekered es le tudod engedni
Feltolteni a felso muanyagcsavarnal tudod, ami alatta van muanyagcsavar, ott csak figyeled a szintet nehogy tulmenjen