Sracok szedszedtem mar az olajszivattyut, elotte tele van a slag olajjal, tartaly is de a slag ami menne a karbiba abbol nem folyik mar... mi lehet a gond? Szetszedtem, kifujkodtam minden. (Vmiert nem sziv) ha megy a motor az a kis cucc is forog a blokknal, es ha a szivattyunal tekerem akkor a kis fogaskerek is forog. Segitseg! Otletek? Mi lehet a baj? Koszi
Üdv!
Kérdésem lenne, remélem tudtok rá választ adni. Gondolkoztam rajta, hogy kicsit "egyedibbé" tenném az RX-emet. Ezalatt azt értem, hogy a régi hűtőidom helyére egy más típusú motor hűtőidomját tenném. Nem hinném, hogy az idom rögzítők passzolnának, ezért az lenne a kérdésem, hogy-hogyan lehetne felfogatni az "új" hűtőidomot az RX benzintankjára?
Válaszokat előre is köszönöm!
Helló
Én valamikor úgy csináltam az ellenőrzést, hogy azt a csövet ami a karbiba menne azt egy kis tartályra kötöttem.5 liter kevert benzint kimotoroztam és akkor volt adatom mennyi olajat pumpál a szivattyú.
http://youtu.be/U5Y2BMj7mIc
Kérdésem lenne, remélem tudtok rá választ adni. Gondolkoztam rajta, hogy kicsit "egyedibbé" tenném az RX-emet. Ezalatt azt értem, hogy a régi hűtőidom helyére egy más típusú motor hűtőidomját tenném. Nem hinném, hogy az idom rögzítők passzolnának, ezért az lenne a kérdésem, hogy-hogyan lehetne felfogatni az "új" hűtőidomot az RX benzintankjára?
Válaszokat előre is köszönöm!
Minden ALKATRÉSZ 2.000 FT /DB !
Eladó Aprilia Rotax 123 termékek!
Most érkezett frissen Olaszországból 1db Aprilia AF1 Sintesi és 2db Tuareg Wind!
Szinte minden alkatrészeik megvannak!
-Gyári Kipufogó rendszerek
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók
Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
Mobil: 06-30-403-6551
kimentem motorozni, faszán ment, nap végére "leszabályzott végfordulaton"
Elérhetőségek:
Facebook: Aprilia Parts Hungary
Aprilia Part Store 125
Email: apriliastore@freemail.hu
Ha érdekel tudok benne segíteni!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Nincs valakinek elado szivótorokja rotax 122 (rx 125 ferde) lehetöleg ujszerü
akinek van az kérem jelezze
köszönöm
Én valamikor úgy csináltam az ellenőrzést, hogy azt a csövet ami a karbiba menne azt egy kis tartályra kötöttem.5 liter kevert benzint kimotoroztam és akkor volt adatom mennyi olajat pumpál a szivattyú.