Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó!
(lámpa, pexi nincs)

javascript:void(0)
perselyezd meg a hengered. Acél perselyt bele meg egy wössner dugót. Persze nézd meg mekkora kell bele A B C D.
Én helyedben nem baszogatnám a blokkban, blokkon semmit !
Megoldom a gondod ! Nem megy rá
Máshol vannak a menetes szárak és a lyukak !

Üdv
Sziasztok, lenne egy kérdésem 123as blokkra ha 122 es hengert tennék az gond? Mert annyit tudok hogy van egy + beömlő a karbi felől lefele a blokkba + az első két tőcsavarral kell vmit buherálni, ezek mennyire jelentenek gondot? Köszi, Üdv mindenkinek!
tank belso kell nekem..
szia
nekem van tank borító idomom szép festéssel (fekete) ha kell! olcson!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
helo!
tank mennyibe kerulne?
Pirelli Diablo 150/60 17 110/60 17 95% os ELADÓ! érdeklődni itt : ventobt@freemail.hu
sziasztok, keresek 123-as hibátlan jó állapotú víztér fedelet
maradék rs cuccok eladók...csaka főtengely és a kettő alaplap ill afeszszabájzó van meg---30 605 6883
Ilyet?
ide írj:
ms1964@freemail.hu
oldalról még letudnád kapni ? 2mm megvan ?
4.000 Ft
Üdv.Aprilia RS-125 elsősárvédőt keresek!
http://www.kepesmotor.hu/april...

E-mail: ncs0513@freemail.hu
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs125-5079290
1képen a gumit menyiért adod ?
szia mennyiért adod a gumit?
ide rakok be néhányat, vagy írd meg az e-mail címed és holnap küldök ha ez nem elég.
Üdv. mindenkinek!
Valaki meg tudja mondani hogy milyen és mennyi olaj kell az első teleszkópokba? most lesz szimering csere.
köszi
tudsz az elsö gumikról képet küldeni ?
hát jó lenne, de egyelőre nekem még nem ér meg annyit :D majd ha már tudok arra is egy kis pénzt fordítani akkor majd írok hátha meglesz még neked, de azért köszi :) egyébként ezek jók a régebbi fajtához is?gondolok itt a '95-'98-as évjáratúakra. Mert az enyém kijelez csak éppen olyan mintha a kristály szar lenne benne és csak egy bizonyos szemszögből lehet látni mit is akar mutatni :/
hello: Nekem van külön kijelzőm müszerfalhoz=7000ft
ha kell irj email:spmito@freemail.hu
oldaltartom van ha kel az ára 3e
tel:06307316232