Szia!
Én Májusban vettem egy futurát, de igazából tipus hibát nem véltem felfedezni. Esetleg az excenter házat nézd meg hogy okés-e. A kerekek egy nyomvonalban történő futása megfelelő. Szerintem megbízható egy jószág, olajat meg benzint kért eddig. De vettem rá egy új hátsó gumit, ill. egy lánc szettet. Jó motor.
Kiszemeltem egy 125 AF1-et. Tudnátok írni néhány sarkalatos pontot ami vizsgálható de ha azzal gubanc van akkor nem érdemes vele foglalkozni, illetve mit kell alaposan átnézni és hogy kell megvizsgálni. Sajnos motorhibás (gyűrűtörés, hajtókar csere). Motorilag nem tudom leellenőrizni. Viszont futómű, lánc, lengéscsillapítás stb azt lehet. Tudom ezek már min 23 évesek. Nem tudom alkatrészek mennyire vannak illetve mennyire drágán.
Remélem tudtok pár jó tanáccsal szolgálni. Előre is köszönöm.
Eladó Rotax 123 alkatrészek és új LED-es index, relével!
A képeken szereplő alkatrészeken kívül is van ez-az.
Ha érdekel valami írj!
sz.schliemann@indamail.hu
A hengerfej az valami anyaggal volt kikenve, a tömittés helyett és friss volt. A gyujtás az nem is rá való mert negyede akkora a mérete ami most a mocin rajta van. A gyujtás azért ment el folyamat, mert a szerelő ugy csinálta meg a gyujtás kábelt h a kettő kábelt még ösze se kötötte csak ösze érintette és be tekerte szikszalaggal... M9es csavart kellett szereznem de Magyarországon nem kapható és a szerelő mikor ösze rakta a hengert akkor ugy meghuzta a csavart h megszakadt a menet ezért befolyt a viz a motorba.. Hüttő termosztát nincs a motoron..sorolnám de mindegy..
Citromailra ment üzenet!