Volna egy kis problemam, remelem tudtok segiteni :)
Szoval: Mikor indulok a motorral allohelybol es engedem ki a kuplungot valami rezonalo, búgó csapagyhang jon a blokkbol. Majd mikor mar lenduletbe jon a motor akkor megszunik ez a hang. Allo helybol elindulva van csak ez a bugo hang, mikor csusztatom a kuplungot. Lamellak jok. Szerintetek melyik csapagy lehet ez? Kosz a segitseget. Udv: David
Aprilia af1 alkatrész elado szinte minden van még gyujtás kivételével dellorto 34 karbi és jolly moto sport kipufogo is van! Rotax 123 blokk is stb.
Tel 06307316232
az a tengely amelyikbe belemegy a spirál az nincs meg, ès a kerèkbe akadó kis pöcök le van törve. a másik fogaskerèk (a nagyobbik) benne van de agyon van kopva. :-\
italmondotól rendeltem újat, 18.000 körüli áron van, ès azóta mèr de nagyon csal. :S (190-et mutat vègsebessègre, meg 1-ben 8-9.000-es rpmnèl 60-at. szerintem csal xD meg városban óra szerint mentem 50-el de a kocsik leelôztek. mèg egy trabi is xDDD)
Lehet hogy a termosztát romlott el. Ha nem nyit ki, nem engedi a melegvizet a hűtőbe. A víztérfedélben található. Le kell engedni hozzá a vizet. Alulról van a fedélbe rögzítve a termosztát.
Üdv.
Egy kis segítségre lenne szükségem...
Van egy APRILIA AF1 REPLICA 125 ccm es rotax 123as motorom és a vízhőfok felmegy egész 110-120fokig.a hűtőn nem érezhető hő,csak a bemenő és visszaáramló csövön.
Mi lehet a probléma?Tömítés vagy esetleg valami más?
Szoval: Mikor indulok a motorral allohelybol es engedem ki a kuplungot valami rezonalo, búgó csapagyhang jon a blokkbol. Majd mikor mar lenduletbe jon a motor akkor megszunik ez a hang. Allo helybol elindulva van csak ez a bugo hang, mikor csusztatom a kuplungot. Lamellak jok. Szerintetek melyik csapagy lehet ez? Kosz a segitseget. Udv: David
Tel 06307316232
italmondotól rendeltem újat, 18.000 körüli áron van, ès azóta mèr de nagyon csal. :S (190-et mutat vègsebessègre, meg 1-ben 8-9.000-es rpmnèl 60-at. szerintem csal xD meg városban óra szerint mentem 50-el de a kocsik leelôztek. mèg egy trabi is xDDD)
Kérdésem a következő, olyan kérdésem lenne, hogy a főtengelynek a menetsűrűségét valaki tudja e esetleg? Rotax 123 lendkerék felőli részre gondoltam!
Válaszokat várom, előre is köszönöm!
köszi
Keresek AM6os blokkhoz termosztátot és hőfokmérő gombát. Akinek van ne tartsa magába sürgős lenne.
6000 Ft
sz.schliemann@indamail.hu
Egy kis segítségre lenne szükségem...
Van egy APRILIA AF1 REPLICA 125 ccm es rotax 123as motorom és a vízhőfok felmegy egész 110-120fokig.a hűtőn nem érezhető hő,csak a bemenő és visszaáramló csövön.
Mi lehet a probléma?Tömítés vagy esetleg valami más?