Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tanácsot kérnék Tőletek bukógomba ügyben.
K4-es Gixerem van és most nézegetek rá bukógombát!
Márka szerint az LSL a szimpatikus. Nos fel is hívtam az üzletet és 2 félét ajánlottak a normál tartókonzolt és az erősitett konzolt. Igazából csak utcán használom a gépet,persze ez semmit sem határoz az esetleges bukfencen. Van aki azt mondja hogy elég a normál konzol, viszont a boltban mindkettőt ajánlották. Kinek ez ,kinek az.... Nektek van esetleg tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Ár érték alapján 10.000 Ft külömbség van a 2 között...
Keresek idomokat
Sziasztok!
R1 K3-hoz keresnék segédvázat alsó burkolattal.
Ha van valakinek,kerem írjon árat rá...
Köszi...
CBR 600F2-re keresek jó állapotú, gyári jobb oldali fejidomot sürgősen, olcsón. Akinek van kérem jelezze.
keresnék NGK VD05EMH gyertyapipát!
ha valakinek lenne elfekvőben,az sokat segítene,mert ebben a csodálatos országban sehol sem lehet újan kapni...tényleg sehol
Szia Andi!

Fotót esetleg tudnál küldeni,hogy biztos ugyanarról az alkatrészről beszélünk.Elérhetőség az adatlapomon.

Köszönöm!
Sziasztok.Pár használt cuuc eladó.Üdv
Szia !

Úgy tűnik van és 5 ezer forintba kerül

Üdv: Andi
Szia !

90 %-os

Andi
Kawához kérték az infót abban nincs lehet a hondánál van ilyen méret
Keresek Italjet Formula 125-höz gyújtást, 1-2 idom, apróságokat, de érdekel beállt blokkú gép kompletten is. Jöhet e-mail (vermesd@gmail.com) sms és délután 3-tól hívhatsz is. Tel: +36-70-60-65-039. Pest megye 200 km-es körzete.
Eladó bontott és új alkatrészek japán sport és utcai motorokhoz 400 ccm-től. CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ ! E-mailre nem válaszolok.
06705850436.
Eladó Suzuki GSXR 600 K6-K7 alkatrészek, az alábbi linken megtalálod az árakat.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Ugyan itt keresek komplett használt pályaidomot a fenti motorra.
Van 1,98 mm-es, éppen a motoromban, még a szám is olvasható rajta.
Nekem meg van 1,98 is, meg 1,92 is. Gyári. Tehát létezik.
Nekem van eredeti gyári de 5 századonkénti! amit te keresel pl 1,98 nem létezik!
Kinában készült prox ! ennyiböl 2ftos ból is beköszörülhetted volna az is komolyabb anyag!
Én is onnan vettem és be köszörültettem.
Kösz a tippet, de a Nagyvasnál is csak 5 százados lépcsőkben tudnak adni, nekem pedig köztes méretek kellenek elsősorban.
P Attila itt nézd meg http://www.nagyvas.hu/motoralk...
Sziasztok!
Szelephézagoló lapkát keresek 7,48 mm átmérővel:
- 1,95
- 1,98
- 2,00
- 2,02 (2,025)
- 2,05
- 2,08 (2,075)
- 2,10
A jelölt méretekre feltétlenül szükségem van, (1-1 db mindenképp), de a többi méretből is vennék egy marékkal.
Köszi,
Attila
udv akad hozzá! 06 203757104
sziasztok!:) Nincs valakinek eladó tankpad 2009-es aprilia rs50-eshez?:)) (Fekete vagy kék tankpad érdekelne:) )
Köszi!
kérdezd motobogyót a zx9 topicban neki lötyögtek a szegecsek a K1 600-ban, lehet neki jó lett.