Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Eladó 1 pár LSL Suzukis bukógomba a képen látható állapotban, semnmi sérülés csak porosak. 10eFt

Postán is
Nem vagyok okosabb,de! Lemerült akksi feszültsége és indító kapacitása kisebb mint a feltüntetett névleges érték Minél nagyobb egy akkumulátor indító árama,annál könnyeben indítja az adott motort. 12v 55AH akku kb 480A Ugyan csak 12v 55AH spirálcellás, 800A
indító áramú. Nos Ti melyiket vennétek, ha az ár nem számít?

Autónavigátor › Tippek, tanácsadók › Akkumulátor-vásárlási tanácsadó
Hogyan válasszunk akkumulátort?
Sziasztok! Keresek Suzuki 750 F-hez hátsó és oldalsó dobozokat , konzolokkal együtt. Ha valakinek lenne perecsiz@gmail.com -ra írja meg. Köszi !
Szia !

Beszélhetünk róla, 20 ezer forint

Üdv: Andi
Hali
Keresek yamaha fzr 600r tipushoz 17x 4 -4,5 -5 colos hátsó felnit.
Árajánlattal.
Köszi.
Helló!

3eFt
Üdv!

Van egy wilbers kormánylengéscsillapitóm ha valakit érdekel fz1-re, 2000 km volt a motoron szal még igencsak bejáratós:) Akit érdekel megtalál:)
Hello az a fék olajtartály menyi lenne?
Keresek Streetfighter alkatrészek ezek honnan kaphatók ?

Lámpa, fejidóm, index, kormány riser stb
Helló!

Yamaha YZ 125 alkatrészek eladók! 1999-es évjáratból!
Annyi van ami a képen is látszik:
Új kuplung kosár
Kipufogó könyök
stb...

Husqvarna SMS 125 2006-os:
ASSO dugatyú(használt, gyűrűk nélkül)
Oldalidom
Műszerfal
Hali
Nekem :simson-hoz kel .
Maradok a megrendeltnél.

Köszi.
Szia !

Ezeket tudom ajánlani jó szívvel Ha valamelyik izgalmas, akkor hívj (30/579 8360)
sziasztok keresek cbr1000f sc-21es hez oldal idomot,jobb,bal. És a képen láthato idom jobb,és bal elöreis köszönöm..
Szia!
Renthalból tudok neked adni újat 15000,- helyett 9900,- ért.
28,6 mm-es kormányhoz való!
Üdv:
István
Sziasztok.
Boldog és balesetmentes Új évet minden két ill.három keréken járó motor motoros társamnak.
Nagyon örülök,hogy végre van Sv bontó.
Gondolom 1999-től vannak alkatrészek ill. kiegészítők.
Szia Gábor !

Kűldtem mailt

Hát igen, sajnos ennyire nem vagyok otthon ebben a témában, hogy azt merjem mondani, jó lesz. Reméljük vki okosabb is beleszól a témába.
Van, de az 7000-el dragabb, azt olvastam, hogy a nagyobb inditoarammal jobban porgeti a motort. Azt nem tudom hogy 90A helyett egy 180A-es ártana-e? Egy benzines autoban 500A dieselesnel 700A. Az viszont masik kerdes hogy a motornak mennyi aramra van szuksege a beindulashoz?
Üdv! első lámpát keresek Yamaha FZS 600hoz 2002-2003-as évjáratot! valaki?
Hát a dupla annyi áram egy kicsit sok már sztem, kisebb nincs belöle?
Hali
Használt szinkron tesztert keresek.
Készülj fel a szezonra!

Iris arany színű erősített láncok 13.500 ft-tól.

GOLD FREN utca fékbetétek, féktárcsák 4800 ft-tól.

Pazzaz alumínium utcai és krossz kormányok 7.990 ft-tól.

Motoremelő bak 8500 ft.

UFO alubetétes kézvédő 10.990 ft.

RINO cross csizma 29.990 ft.

DEESTONE cross, enduro és robogó gumik 5.500 ft-tól.

UFO műanyag idomok akciós áron!

info: endurobolt@gmail.com

06 20 521 84 99
igen Bal+ -os de a gyárinak az inditóáram 90 A, ennek meg 180 A. ha nagyobb inditóáramú akkumlátort veszek bele akkor az tönkre teszi? vagy csak erősebben forgatja meg a motort? egyébként méretben passzol bele.
Elfelejtettem egy fontos dolgot, a pozitív saru helyzete sem mindegy, szemből saruk felől nézve, van jobb és bal + ez alapján is válasz.
Szia én speciel ezt találtam, a fajtára célzok nem a hirdetésre, igazából a méret a lényeg hossza széle és a magassága legyen egyforma, beleférjen a tartóba és az indító áram is jó ha hasonló.

YTX12-BS