Nem vagyok okosabb,de! Lemerült akksi feszültsége és indító kapacitása kisebb mint a feltüntetett névleges érték Minél nagyobb egy akkumulátor indító árama,annál könnyeben indítja az adott motort. 12v 55AH akku kb 480A Ugyan csak 12v 55AH spirálcellás, 800A
indító áramú. Nos Ti melyiket vennétek, ha az ár nem számít?
Autónavigátor › Tippek, tanácsadók › Akkumulátor-vásárlási tanácsadó
Hogyan válasszunk akkumulátort?
Sziasztok.
Boldog és balesetmentes Új évet minden két ill.három keréken járó motor motoros társamnak.
Nagyon örülök,hogy végre van Sv bontó.
Gondolom 1999-től vannak alkatrészek ill. kiegészítők.
Van, de az 7000-el dragabb, azt olvastam, hogy a nagyobb inditoarammal jobban porgeti a motort. Azt nem tudom hogy 90A helyett egy 180A-es ártana-e? Egy benzines autoban 500A dieselesnel 700A. Az viszont masik kerdes hogy a motornak mennyi aramra van szuksege a beindulashoz?
igen Bal+ -os de a gyárinak az inditóáram 90 A, ennek meg 180 A. ha nagyobb inditóáramú akkumlátort veszek bele akkor az tönkre teszi? vagy csak erősebben forgatja meg a motort? egyébként méretben passzol bele.
Szia én speciel ezt találtam, a fajtára célzok nem a hirdetésre, igazából a méret a lényeg hossza széle és a magassága legyen egyforma, beleférjen a tartóba és az indító áram is jó ha hasonló.
Eladó 1 pár LSL Suzukis bukógomba a képen látható állapotban, semnmi sérülés csak porosak. 10eFt
Postán is