Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ha vkinek van 00" yz-250 hez váltó alkatrésze v tudja hol lehet beszerezni nem horror áron cuccot hozzá az kérem jelezzen felém!(5ik sebbesség gondom van)
eladó suzuki rf 400-as 96-os évj. alkatrészei. ami a képeken látszik az van. ugyanit yamaha r6 99-02 köztiekhez a képen látható javított tank. (nem volt agyontörve) rozsdásodva nincs belülről sem . megegyezés szerinti árakon . 0620/992-4528 gödöllő
köszi a segitséget találtam egy komplettet 50e ért
Üdv!
Nem szeretnénk BabditBiker üzletét rontani,ha nem találtok ,mi tudunk neked segíteni.
One-Drive csapat
Üdv!

Van pár alkatrészünk hozzá,ha ezzel tudunk segíteni,írd le mire van szükséged.Ha teljes műszerfal kell nem lesz egyszerű találni.(tapasztaltuk) One-Drive csapat
Megnézem még egyszer én is az igazat megvalva nekem is sántit a méret mert sehol nem találok ilyen méretü szimeringet.
de akárhogy nézem az van rá irva.
Gyári új bal generátorfedél eladó GSX-R 600 (96-99) és 750 (97-00), ár megegyezés szerint. E-mail: lucifer0820@freemail.hu
ok,megnézem, de a szimmering mérete nekem kicsit sántit.. Külső/belső átmérő és vastagság mennyi lenne pontosan..?
Persze én is igy gondoltam.
megköszönném ha megnéznéd majd és persze menyi lenne az ára, és hol vagy helyileg.
Üdv
Shello..

Lehet, hogy van, de egy szimeringért nem bontanék szét egy komplett készletet... amelyikben van, azt a szettet kellene megvenned..
Üdv
azt szeretném kérdezni hogy 50x14x22 szimering nincs e valamelyik szettben.Nekem cbr 600f2 höz kellene sebváltókarhoz.
Üdv Farkas Ferenc
Eladó bontatlan Vibrációs Üzemóra számláló
Ja a mostani karbimnál mértem a külső átmérőt!
Mikuni
Helló! Karbit Keresek Yamaha Dt 80 vizesre!
légszűrőnél 34mm , toroknál pedig 24mm, külső átmérőt mértem!
Vagy ha valaki tudna olcsó felújító készletet az írjon már!
Egy kis Suzuki gsx 400f alktrész....
Leírás:Kawasaki zx6r 98-99-évj. Minden alkatrész hibátlan!

Váltó:15e
henger:8e
generátor álló rész:6e
hajtókarok 4\db:10e
dugók \4db:10e
generátor forgó rész:6e
kábelköteg:3e
cdi elektronika:8e
légszűrőház:3e
főtengely:15e
villahíd:3500ft
v
ezérmű tengely 1\db 5e

Emailban érdeklődj majd ott adok tel számot ha biztos hogy érdekel!
KÖSZIII
50e.
Mennyi pénz a gyorsváltó ?
Üdv motorosok, és BÚÉK mindenkinek!
Ez év január 31-ig még a régi anyagkészlettel, és régi árakon (2010-es) vállalok motorkerékpár generátorok újratekercselését.
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor Ózd Gábor Áron utca 11.
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Sziasztok!

2003-as Rsv mille-hez keresek verseny lábtartót(állítható) használtan.
Akinek van,vagy tud valakit,akinél beszerezhető,kérem szóljon!
ÜDV.
Dr 600 berugókar milyen más motoréval egyezik meg, ha egyáltalán megegyezik valamivel.
G-pack tiltásoldó, teljesítmény növelő suzuki modellekhez!

ár: 8000 Ft.
A postát én állom, személyes átvételre is van lehetőség Keszthely, Veszprém, Budapest területén.
Alkatrészekről képek!