Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ne küld,már megoldódott!Köszönöm!
Üdv!

Gyári tárcsám van hozzá, ha érdekel, akkor hívj ezen a számon: 06209629446.
pfening3@freemail.hu
e-mail cimet dobjál légyszi
2500 ft
Szia. Membránért mit kérsz?
Sziasztok!
2004-05-ös ZX-10R-hez nagyon sok eladó alkatrészem van. Motorblokk 12000 km-rel, számlával, lámpa, ram-air beömlő, hátsókerék, gyári idomszett,műszefal stb. Érd:20-596-8172
üdv!
cpi sm/ sx -et bontok ha valakinek kell valami alkatrész az szóljon! :)
van még technigas enox tuning kipufogó rendszer, 17.5-ös dellorto karbi, 50ccm-es vashengerszett, ducati gyujtäs, membrän, szivócsonk,fejidom stb
Üdv!

Van hozzá, ha érdekel hívj ezen a számon: 06209629446

Üdv!
Szia !

Ha erre gondoltál, akkor tudunk segíteni, hívj fel
30/579 8360

Üdv: Andi
Üdv!
Tudnátok segíteni tapasztalataitokkal azzal kapcsolatban,hogy mely gyártók féktárcsái milyenek?2003-as Suzuki GSX-R 1000-re szeretnék első féktárcsákat venni.Főleg utcai használatra.
Keress inkább Yoshimura bukógombát, ebay vagy Magyarországon a Corsaro ahonnan be tudod szerezni.

Nekem ebayről 14 volt postával, igaz kifogtam rendesen.
De 20-24 között nálunk is megkapod.
És ezt pályára tervezték, az LSL szerintem jól néz ki de akár több kárt csinál mint hasznot.
(A yoshinak leszakad a feje ha kell nem b*sza szét a vázat túl nagy erő esetén)
Az sem mellékes, hogy Japánban és Usaban a szalonban Yoshimura gombát adnak Suzuki csomagolásból. (Enyém is ilyen volt)
Csak itt erőltetik az LSL-t.
Szia! Sajnos nem, volt egy 750-em és egyszer kicseréltem. Nem lett jó....ezért azt én is eladtam:( sajna. azért köszi!
Gyári és utángyártott alkatrészek beszerzését vállaljuk minden típushoz! Kedvezményeinkről weboldalunkon olvashattok!
Basszus a 750-én az utolsó szám 69 nem 71.Ettől még jó lehet mert olyanom van.
vagy csak térerőm nemvolt!
dobd a számod
Próbállak hívni, de ki van kapcsolva a telefonod:)
hello. van egy csomó különféle motorhoz való alkatrészem.
pl motoplat gyujtás alaplap és trafó, piaggio grillo komplett blokk, és váz alkatrészek kerekek, továbbá minarelli főtengelyek karburátorok,cpi 125ös blokk alkatrészek komplett idomszett, váz, kerekek, suzuki sepia blokk alkatrészek, robogó féknyergek főfékhengerek, öninditók bendixek, szabadonfutók, batetta alkatrészek. nagyon olcson adok mindent, kérésre képet tudok küldeni minden apró alkatrészről.
Az naaagy, de azért köszi.
24 es nemjó?
Sziasztok. Keresek 19 vagy 20-as dell'orto karbit szívócsonkkal, és hozzá membránházat membránnal. Akinek van és nem horror áron adja az kérem jelezze. köszi.
Helló!

Érdeklődnék hogy áttételezni szeretném a motoromat, a lánckerék hány foggal érdemes nagyobb, vagy az első kisebb, hogy erősebb motort kapjak, de nagyon ne lassuljon le.

Üdv!
Szia !

Holnap küldök mindenképp, ma elcsesztem az időt

Andi
Sziasztok! Kawasaki Gpz 1100 Dfi gyújtás elektronikát keresek. A szám ami szerepel rajta:21119-1071 ha esetleg valakinek van vevő lennék rá! Üdv!