Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello ezt nem lehet le szedni sajnos igy egybe vihető deh előző gazdája csuszot vele és karcos amugy tejesen jo.az egész 25ezeré vihető.
Helló két db kipufogó dobot mennyibe adod Üdv
eladó suzuki gsxr 600 , 1998-2003 köztiekhez a képeken látható első futómű. (2003) csak egyben ár 60 eft. javítgatva nem volt. 0620/992-4528 gödöllő
ELDÓ a képen láthato dolgok.Suzuki gsx 400f katana alkatrészek.
Ami nincsen meg:első futomű,kerekek,karbulátor,gyujtáseletronika,ball oldali trafo,stb nyugotan kérdez.
Ami meg van az láthato tank azt be van horpaszval,stunt célra tőléletes.Hátso fékis meg van kopleten.Motrot meg bontom ha érdkel valami bellőle,szép csendes nem csőrgőr.Ha valami érdekel irjál vagy hivjál.Űdv:Miki 0620/5833806
Yamaha fzr600 3he alkatrészek:forgalomba helyezhető külföldi papíros váz,blokk felek,idomok,kapcsolók,stb.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Érdekelne a karburátor és szeretném megvásárolni,ha eladó még.06205176616 ezen a számon el tud érni.Kérem hívjon.
Szia !

Tudom ajánlani, 10 ezer forit

Üdv: Andi
Üdv!

Motorépítéshez vásárolnék egy db Bal oldali Radiális féknyerget ,nem horribilis árért

akos.s70b@yahoo.ie

köszönöm
Üdv mindenkinek!
Szükségem lenne egy Suzuki GSX-R 750 SRAD (1999-es) műszerfalra , amiben működik a fordulatszámmérő. És minél olcsóbban vagy ha van valaki felajánlana egyet ... azt nagyon megköszönném !
A blokk egy Trabantba van beépítve , amelyet az alábbi linken megtekinthettek .
http://youtu.be/ZCJNv6P2wp8

http://www.youtube.com/watch?v...

.
Szia!
Érdeklôdnék, '93-95 zxr750 van -e nálatok? Pl.idom,menesztôgumi
Köszi
Szia Andi! +mértem a hátsóvilla belső távolságát Kb. 23.7 cm. Az 1000-é mennyi? +mérnétek? Köszi
2 db Suzuki SV oldalidom olcsón ha érdekel valakit.
Köszönöm szépen!
Szia...a megoldás itt van, (70/500 8881)

Andi
Jól van na, tudom, de olyan szar most nincsen
Andi drága én hibás vagy kimondottan rossz állapotú ülést keresek lehetőleg alacsony áron Ha nem haragszol meg ez nekem nem fér bele az ülésátalakítós projektbe.Azért köszönöm
ja azt hittem , hogy működőképes ....
Teleszkóp javítás és értékesítés csak telefonon 06209352002
Sziasztok! SV650-hez keresek olyan hátsókereket ami szélesebb a gyárinál.
A dob Cbr-900 leovince titán kép szerinti állapot.Fék nissin hibátlan f2-3 cbr. A többi etz vegyes 250-251:a levágott segédvázú+a mellette lévő dolgok 89-évj 251.
Dehogy van baja, külföldi papíros , egy-két dolog már nincs rajta, mint írtam is, de pikk-pakk rendben a motor ..persze, ha még megvan
25 000 ft blokk váltó dekni henger dugók... hengerfej kuplung hiányzik főtengely hibás kérésre párképet készítek róla
Csak 320? Valami hiba, stb..? Mert akkor meghajtom a lányokat, hagy dőljön be a pénz, mert kell új motorra..:-)
600-as, de már vettem. Köszi. 900-as amúgy 2002-től van.
a 919-esnek mi az ára?