A normális töltés: Lámpával és refivel 5000-res fordulatszámnál 14V-15V között kell lennie. Nem szabad efölött lennie, mert kinyírja az aksit.
Generátor:
Meg kell nézni, nem-e zárlatosak a generátor tekercsei a földhöz, nem-e szakadtak a tekercsei, csatijai nem olvadtak szét. 5000-res fordulaton a fázisok között 65V-ot kell mérned rajta.
Ha a generátorod rossz, akkor az ki tudja csinálni a fesszabot meg az aksit is.
eladó a képeken látható kawasaki zx 10 r 2006-2007-hez komplett eredeti gyári idomszett plussz amik a képeken látszanak még,egyben 320 eft irányáron. a gyári új komplett kipufogórendszer külön is eladó! 0620/598-2538
Ha az első fékfolyadéktartályból a kis plexi ablaknál csepeg a cucc, (XL600, egybe van a fék karral) akkor azt mivel tudnám megragasztani, úgy, hogy nem egye ki később a fékfolyadék?
Esetleg érdemesebb-e másikat venni rá?
- 8000huf az új annyit meg kicsit sajnálnék rá, mivel működik csak egy idő után levegős lesz a rendszer...
Eladó alkatrészek!
- Honda Pantheon 150 2T dugószett Meteor 59-es alapméret (a dugó vadonat új dobozában csak nekem sajnos kicsi lett a mérete)
- Fekvő minarelli kipufogódob gyári kinézetű
Piaggio Zip Dobfékes első villa kerékkel kompletten
Érd: astrahegzsolt@gmail.com
Képeket tudok küldeni
Sziasztok.Alkatreszeket keresek Yamaha dt 50 lc1 tipusu endoromhoz(igaz most 80as henger van rajta) szuksegem lenne gyujtaskapcsolora kulcsal! es ha van teljes elektronikara (vezetekek). emailcimem az adatlapon v itt is megtalalhato tasmilan@citromail.hu
Sziasztok Motoros Barátaim. Van 1 polaris predátor 500 om. Inditó motor teker -motrt nem inditja! Van ebben 1 szabadon futó csapágy. Hol tudnám be szerezni? Érdemes e ebayon rendelni? mertott láttam. Vagy esetleg valaki tudna jobb tanácsal szolgálni meg köszönném.
Eladó egy Yamaha PW 50 Gyerek Cross motor.Ilyen motorral tanulnak az iskolában is a verseny tanoncok.Amit tudni kell a motoról.Külön olajzású(jelenleg ki van kötve de 5 perc alatt vissza lehet kötni)kardán hajtású (nincs karbantartási igénye)legjobb hajtás,új gumik vannak rajta elől és hátul is(belsők is ujjak),rezgő szelepes,léghűtéses,kb 50 km/h a végsebessége,Motul 800-as olajjal volt használva.Ez egy teljesen biztonságos kis motor,akár egy felnőtt ember is el tud vele menni.Ha el tudja valahova rakni a térdeit.A motorhoz még tartozik egy teljes felszerelés (nem bóvli felszerelés).Bukósisak,szemüveg,protektor ing,térd védő,kesztyű,csizma,nadrág és mez.Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Üdv!
Köszönöm a fesz.szabályzot amit küldtetek. Van töltésem, ellenben kissé soknak tünik.
Alapjáraton 14.5-14.7V ; -3000 fordulaton már 15.3-15.5V !
Fényszorot bekapcsolva egyböl 15.3-15.5V a töltésem , bármekkora fordulaton mérem.
Szerintem pöppet sok lesz, féltem az akkumat.
Vélemény?
Üdv, Gábor.
Generátor:
Meg kell nézni, nem-e zárlatosak a generátor tekercsei a földhöz, nem-e szakadtak a tekercsei, csatijai nem olvadtak szét. 5000-res fordulaton a fázisok között 65V-ot kell mérned rajta.
Ha a generátorod rossz, akkor az ki tudja csinálni a fesszabot meg az aksit is.